Inlägg från: Anonym (Drakelidraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Drakelidraken)

    Att klä av sig med ny partner

    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-07 16:52:32 följande:
    Jag är över 50, och när man är runt 30 är det lättare att hålla sig i form och känna sig sexig, bekväm att ta av sig.
    Vad är det för korkad kommentar. Snarare så att folk mognar och slutar oroa sig för sånt med åldern. Dessutom lyckades du ju inte ens som 30, så det blir ju knepigt att du skriver så.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Kaffepengar) skrev 2023-02-07 18:39:38 följande:

    Får du betalt per inlägg? 


    Man börjar verkligen undra.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (ett före och ett efter) skrev 2023-02-07 21:50:46 följande:
    Korkad? Det får stå för dig. Gäller inte mig som är 55.

    Ställ vilken 30 åring som helst bredvid en som är 50+ eller jämför bilder på dig själv så förstår du varför man inte tycker det är så skojsigt längre att vara naken med nya dejter och ha sex....Tänder du själv på äldre kroppar? I don´t. Kan därför inte begära det av nån annan.
    Ja, det är väl klart att jag står för det. Det var ju jag som skrev inlägget.

    Tänder på kroppar i min egen ålder. Tänder inte män som inte vågar visa kroppen med den pondus som bör komma med åren.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (ett före och ett efter) skrev 2023-02-07 22:26:06 följande:
    Härligt. Avundas dig verkligen då jag inte känner samma för åldrade utseenden. Är väldigt präglad av medias bild av evig ungdom = attraktiv och sexuellt åtråvärd.
    Ja, det låter onekligen problematiskt.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Yup) skrev 2023-02-07 22:49:05 följande:

    Men sluta glorifiera ungdomens utseende och sluta konsumera de medier som påverkar dig så pass att du inte kan finna jämnåriga attraktiva. Börja titta efter bra egenskaper i de du träffar som är i samma ålder och sluta fokusera på kroppen, så kanske attraktion faktisk kommer naturligt. Men framförallt, sluta se ditt eget åldrande som en sorg och se det som att det är nu du kan börja skita i alla ytliga nojor och leva medans det går. 


    sexet är bra mycket bättre efter 40 och blir bara bättre och bättre, trotts att kropparna inte ser ut som i porren eller ungdomen. Allt handlar om inställning. Allt på tallriken är inte snyggt, men även den fulaste måltiden kan vara den bästa och den vackraste den sämsta. Så vad vill du tillfredsställa, ögat eller sinnet?


    Håller med dig, Yup. Det låter som Ett före och ett efter har mycket att arbeta med.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 10:40:26 följande:

    Jag blev lite ledsen här, satt och kollade på gamla vänner på facebook. Dom är gifta nästan allihopa, jag har aldrig ens haft en flickvän. Dom har barn. Jag minns hur det kändes när vi var yngre och ute och festade. De hade tjejer ibland, jag träffade aldrig nån. Det känns...
    Man ska inte jämföra sig, men  ibland är det svårt Obestämd


    Ändå raljerar du gång på gång över att folk säger att de flesta hittar någon.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 15:12:19 följande:
    Det här var intressant. Jag träffade hon jag blev av med oskulden med, ett par ggr, och hon jag träffade senast, som är mycket yngre, 4 ggr. Både ville bli ihop med mig. Vi kan ta hon senast. Där gick det för snabbt för mig. Hon ville bli ihop redan efter första dejten. Jag hade inte såna känslor. Senaste gången vi sågs så sa jag att vi kan fortsätta att träffas, för jag var attraherad, men tyckte det gick för fort, jag kände inte riktigt som hon gjorde. Jag behöver mer tid innan jag får såna känslor. Hon tyckte det var bättre vi avslutade. Senare så hörde hon av sig ändå, och sa vi kan vara vänner. Och så började hon prata mer om sex. Jag kunde ha träffat henne igen, men vi hade covid-restriktioner då.

    Vad tycker du om andra som känner "NEJ" redan på första dejten? På andra?
    Varför ger man inte varann fler chanser?
    Det var INTE på NÅGOT sätt förbjudet att träffas när detta hände. Var många som påpekade det för dig. Men som vanligt använder du ursäkter för att slippa.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 15:54:26 följande:
    Förbjudet nej, men det rekommenderades att man höll avstånd. Hon pratade t o m om sex. Några här tyckte det också hade varit ok.
    Inte ens en promenad vågade du ta. Ursäkten: För att några på FL sagt att det var tråkigt. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 16:11:29 följande:
    Jag skulle ha gjort samma idag. Inte alla som respekterade restriktionerna. Massor på stränderna, demonstrationer, rave... Rynkar på näsan
    Ja, det är klart att du skulle gjort likadant idag. Du hittar alltid en ursäkt att stanna kvar i din bubbla som du skapat åt dig själv.
  • Anonym (Drakelidraken)
    Anonym (Tillfälle) skrev 2023-02-10 16:53:22 följande:
    Nej, vi hade restriktioner då. Hade vi inte haft det så hade jag träffat henne. Men kanske lika bra det inte blev nåt. Jag hade varit så nervös om det skulle ha blivit mer intimt.
    Nej, vi hade rekommendationer. Att vara nervös är inte farligt.
  • Anonym (Drakelidraken)

    Fattar inte varför du startar trådar. Eller är med på dejtingsajter. Du vågar ju ingenting. Och du tänker inte försöka göra något åt det. Så vad är meningen liksom?

Svar på tråden Att klä av sig med ny partner