Inlägg från: svansmamman |Visa alla inlägg
  • svansmamman

    Konsert i V36

    Allt beror ju på hur man mår, rätt vad det är har bebis kommit då. Sen tänker jag det också beror på om man behöver resa för att ta sig till konserten. Jag personligen hade inte velat vara så långt hemifrån en månad innan bf, medan om det är närmre hemmet (och kanske sjukhuset) är det inte ett lika stort projekt. 


    Jag tänker såhär, bara för att man har ståplats behöver man inte stå och trängas. De bästa konserter jag varit på har varit de där vi haft ståplats, glidit in sent (dvs inte en timme innan förbandet börjar) och sedan hängt längst bak. Lätt att håll koll på hela gänget, dansa och fixa saker att äta och dricka. På så vis har du också möjlighet att sätta dig ner om du skulle behöva vila benen en stund. Så jag säger kör! Du har ju redan bokat och betalat för biljetten. Skulle du må fruktansvärt när det är dags får du väl tänka om, men annars kan det vara härligt med en kul kväll innan bebis kommer! 🥳🥰

  • svansmamman

    Tilläggas bör att jag jobbade fram till bf och stod upp och jobbade hela dagarna under graviditeten med enbart korta pauser för fika och lunch. Jag promenerade dagligen med hundarna och landade aldrig under 15000 steg per dag, jag spenderade en hel helg åt att måla bebis rum ett par veckor innan han kom osv. Jag skulle inte haft några problem att stå upp under en konsert i vecka 36, men det finns såklart de som har det jobbigare.  Men att redan nu ta ut det jobbiga i förskott är onödigt tycker jag. Du kan lika gärna klara av det galant! 

Svar på tråden Konsert i V36