Inlägg från: BaraLillaJag84 |Visa alla inlägg
  • BaraLillaJag84

    Joakim Lundell har rätt. Varför har folk behov av att hylla sin partner offentligt?

    Fast vaddå, sociala medier är väl lite som dagböcker idag, fast i mer eller mindre offentlig form?? Jag har inte många vänner/följare och skriver vad jag känner och tänker. Jag skiter väl i hur andra uppfattar det?? Jag stänger oftast av likes och kommentarer, för det intresserar mig inte! Varför får jag inte säga att jag är kär och lycklig? Varför får jag inte berömma min sambo om han gjort någon god mat (mina vänner fattar ändå att det aldrig i livet kunnat vara jag som lagat den maten!). Varför får inte jag beskriva honom som "snygging"? Låter ju helt bakvänt och jantelagen i sitt esse. De som följer mig får fan acceptera att jag har en fin man i mitt liv som gör mig lycklig! Har inget "behov" av att framhäva honom inför andra, det liksom bara blir så när jag tänker högt i mina inlägg, precis som när jag pratar med honom i verkligheten.

    Sen finns det ju de som man verkligen undrar vad som försiggår bakom stängda dörrar. De som verkar kommunicera via sociala medier, svara på varandras inlägg och kalla varandra allt möjligt puttinuttigt och det är hjärtan till förbannat. Taggar varandra i såna här memes etc. Då undrar man verkligen vad och för vem de vill bevisa något??

    Att någon ens är intresserad av "Jocke och Jonna" är det mest sjuka i den här tråden!

  • BaraLillaJag84
    Anonym (H) skrev 2023-03-16 07:35:05 följande:

    jag Skulle aldrig dela med mig av mina privata tankar och känslor inför andra som en dagbok. Varför har man det behovet om man inte ens interagerar med andra? 


    när jag lägger upp nåt hör det ofta till att folk reagerar. För övrigt följer jag inte ens Jocke eller Jonna utan det kom upp på min insta. 


    att du finner det sjukt är är ju lika sjukt som att du delar med dig till andra. Varför skulle det vara mer konstigt att följa dom än att följa dig? 


     


    Oj, en öm punkt?? Varför så tjurig? Du får älska Jocke och Jonna hur mycket du vill!
    Jag lägger ut exakt vad jag vill på instagram och väljer själv vilka som får se. Inget "behov" jag har alls! Det är ju såklart inte "dagbok" som i DAGBOK à la mellanstadiet där man skrev ALLT!!

    Så du lägger upp enbart för att folk ska reagera?? Bekräftelsekåt deluxe??

    Du anser alltså att det är lika märkligt att följa en vän, släkting's förehavanden som att följa någon som gjort sig känd genom att rulla sig i bajs?
    Ta din medicin, du mår säkert bättre imorrn!
Svar på tråden Joakim Lundell har rätt. Varför har folk behov av att hylla sin partner offentligt?