Inlägg från: Anonym (tänker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tänker)

    Jag vill inte resa utomlands gravid så nu åker dom utan mig…

    Det låter som att familjen inte åker utomlands regelbundet. Alltså är det en jättegrej för barnen. Sista året som de kommer kunna göra något roligt ihop med sin pappa innan en bebis kommer ta all uppmärksamhet (och familjens ekonomi kommer försämras pga föräldraledighet). 

    För en vuxen däremot är det inte stor grej att resa till Grekland en vecka. Jag förstår inte gravida kvinnor som resonerar som så att hela familjen ska anpassa sig till vad en gravid kvinna vill och klarar av. Det är väl mycket bättre att hon får vila i lugn och ro en vecka utan störningar?

    Jag tycker självklart inte att TS ska betala för någon svärfar. Förstår inte heller varför han måste åka med om inte TS åker med. Det går utmärkt att resa en vuxen med två barn i den åldern. Så jag tycker självklart att mannen ska åka med barnen. 

    Dessutom - någon skrev lyxresa. OK om det var en en-gång-i-livet-resa till Antarktis så förstår jag. En sådan chans kommer inte igen. Men det verkar i ärlighetens namn vara en helt vanlig resa till Grekland? TS kommer kunna resa till Grekland varenda år efter detta året om hon vill och inte bryr sig om klimatet. 

Svar på tråden Jag vill inte resa utomlands gravid så nu åker dom utan mig…