• Anonym (H)

    Jag vill inte resa utomlands gravid så nu åker dom utan mig…

    Jag tycker det är en bra ide att din sambo åker med barnen, han får lite egentid med dom innan bebisen kommer. Du har ju ändå ett val att åka med, men väljer att avstå. 

  • Anonym (H)

    Hur svårt kan det vara? Låt gänget åka, låt dom umgås med sin pappa innan bebis anländer och du är hemma som du väljer själv. Herregud, det är väl inte ett halvår dom ska vara borta? Ni är väl ett par? Resan är betald, varför göra allt så komplicerat? Ja, du kanske har lagt lite pengar på detta, men inte, dör du av att vara lite bjussig. Nästa gång reser du och bebis med.. Varför göra livet mer komplicerat än vad det är? 

  • Anonym (H)

    Hålla på att dra av/boka om osv..... Kan nån annan vuxen ta ditt ställe, fine!. Var glad att någon i ditt ställe kan åka med, så din sambo kan få vuxet sällskap

  • Anonym (H)
    Anonym (qwerty) skrev 2023-02-21 18:40:16 följande:
    Bara återta den del av resan du betalat. Han åker med SINA barn och du är inte försörjningsskyldig för dem, eller hans farsa. De får lösa på egen hand och du lägger dina pengar på din kommande bebis istället.
    Herregud, är människor så här snåla och missunnsamma? Hans barn? Man tar väl mannen man älskar precis som han är, han har barn och då är man väl mån om dom också och inte gör skillnad?  Hans barn, så sjukt resonerat - man ser väl alla barn som en enhet utan att göra skillnad? 
  • Anonym (H)
    Anonym (Men...) skrev 2023-02-21 20:03:07 följande:
    Jag misstänker att du inte resonerat så om det gällde dig och din familj... Jag förstår absolut att TS är besviken!
    Jag hade resonerat precis likadant om det vore min situation. Varför skulle jag inte unna dem en resa bara för jag väljer att avstå? Har varit i liknande situation, dock endast en skidsemester. Deras lycka skulle vara min lycka. Och hade min man gjort skillnad på våra gemensamma barn och mina barn sen tidigare - kunde han dra åt helvete
  • Anonym (H)
    Anonym (qwerty) skrev 2023-02-23 00:13:27 följande:
    Om resan kostar 50000kr så är det ju inte en liten nätt summa, men TS som inte ens får följa med på resan skall ändå betala den summan för att hennes partner ska resa med sina barn, och till det ska även hans farsa ha semester och de ska stå för det med.
    Skärp dig. Hon kan behöva lägga de pengarna på inköp till sin bebis, barnvagn och babysitter och kläder mm är en kostnad som också ska betalas, eller ska killen ex stå för den summan för att det ska vara rättvist?
    Pappan är väl en sak, men ja jag tycker det låter snålt och missunsamt gentemot sambo och barn - i min värld skit konstigt. Hon borde vara lika mån om dem som sig själv och barnet i magen
  • Anonym (H)
    Ess skrev 2023-02-23 09:27:34 följande:
    Det var ju inte alls en liknande situation, det var ju dina ungar allihop. Då är det rätt självklart att du ska betala största delen av resan, och va tacksam att han ställde upp på att även ta med dina tidigare.
    Hahaha, 'dina ungar"- vad kallar du dina egna?? Barn eller? Jag har tur som är gift med en man som inte ser skillnad, vilket jag aldrig skulle göra heller. Vem gör sånt? Han ser sig själv som 4 barns pappa även om det inte är biologiskt - samma i min egen uppväxt. Det mest naturliga och sunda enligt mig
  • Anonym (H)
    Ess skrev 2023-02-23 10:56:02 följande:
    Jag kallar dem mina ungar, för att de är det. Hans ungar är hans och har inget med mig att göra. Skulle aldrig ens drömma om att lägga varken tid eller pengar på dem, det var uteslutande hans ansvar.
    Fy fan, stackars dina bonusungar om du har några. Värsta inställning jag hört
Svar på tråden Jag vill inte resa utomlands gravid så nu åker dom utan mig…