Inlägg från: jippi1234 |Visa alla inlägg
  • jippi1234

    Bf november

    Här är en till som är beräknad den 17/11 😀 så taggad!!! Min dotter är född på mitt i sommaren, så det blir spännande med ett vinterbarn (bor i Norrland) och slippa var höggravid på sommaren hehe. Jag är 32 år men hinner bli 33 innan november. Mår justnu väldigt bra, endast lite molvärk och kvällstrött. 

  • jippi1234

    Hur mår ni? 


    Jag är i V5 och upplever att om det går för lång tid mellan måltiderna blir jag skakig och yr. Trodde nästan jag skulle svimma idag på promenaden. Så jag ska försöka äta frukost tidigare på morgonen än vad jag är van med. Något ni har upplevt? 

  • jippi1234
    Tuss1 skrev 2023-03-15 08:08:47 följande:

    Hej,

    Vågar nu hoppa in här.
    Är i v 8 och har BF 2/11. 
    Har PCO och vi har försökt i lite drygt 2 år. Vi har fått hjälp via klinik och lyckades på sista försöket med hjälp av Letrozol.

    Gjorde tidigt UL i onsdags och fick då se att allt såg bra ut med ett litet hjärta som slog.
    Ska på inskrivning den 30e, får se om BF kommer ändras då mina cykler vanligtvis är väldigt långa.

    Blir mitt och sambons första, är 35 och bor i Stockholm :)

    Plusade i november men började blöda ett par dagar efter bim.
    Vågar fortfarande inte tro att vi är gravida efter så lång tids väntan.


    Åh va kul, grattis!!💓 
    Mysigt att få se hjärtat slå, jag längtar tills vi också får se det efter v12 (läääänge kvar) 
  • jippi1234
    Johol89
    Men oj, tur att det inte hänt för mig, med kaffet. Vet inte hur jag skulle överleva haha, fast samtidigt har jag övervägt att sluta med det förr, så kanske hade varit bra att börja må pyton av det 😅 men just nu dricker jag bara 2 koppar, med havremjölk i.
    Roligt att vi har samma BF förresten!  
  • jippi1234

    Jag har börjat få huvudvärk på kvällarna eller efter träning, speciellt om jag tagit tyngre vikter. Jag försöker vara noga med att dricka mycket vatten och få i mig vitaminer så hoppas inte att det är någon brist. Jag har inte ringt och skrivit in mig ännu, känns så tidigt fortfarande (5+3 idag) men tänker göra det nästa vecka. Har ni redan gjort det? 


    Sen är jag jätte dålig i magen? och gasig. uppsvälld till MAX haha.. så kroppen har verkligen ställt om sig. Någon som känner igen sig? 😅

  • jippi1234

    Jeahla 
    Självklart, alla är välkomna! 😊
    Jag tror inte du behöver oroa dig över brösten. Mina ömmar vissa dagar mer, andra dagar mindre. Symptomen kommer och går hela tiden känns det som. Men hur mår du annars? 

  • jippi1234

    Många inlägg på raken nu haha, men kom på en fundering. Jag har läst att alla gravida i Sverige har rätt till tidigt ultraljud (från v.12) och RUL. Jag gjorde aldrig något tidigt ultraljud i min förra graviditet, fick aldrig någon fråga om det heller, men är sugen på att göra det nu. Ska ni göra tidigt ultraljud? och isf i vilken vecka? 

  • jippi1234

    BF Lista:


    17 nov, jippi1234, 32 år, andra barnet 
    21 nov, Maymom, 40 år, andra barnet
    24 nov, Storken23, 31 år, första barnet
    24 nov, Barnlängtan2021, 29 år, andra barnet 
    24 nov, Loviisa92, 31 år, första barnet
    27 nov, Cocachins, 35 år, andra barnet


     

  • jippi1234

    Jag är 6+1 och har föööööör ont i bröstvårtorna! kan knappt röra dom. Jag är trött , känner mig allmänt seeeg, men har  svårt att sova ändå. Jag ligger mest och vänder på mig på natten och kan inte sova längre än till 06.30.. blev chockad när jag vaknade idag men insåg sen att klockan var framställt en timme 😂 
    men annars jaa.. humöret börjar väl komma fram lite. Men jag försöker inte ta ut för mycket på min sambo, för det är jag som har tjatat om ett syskon. Sen är jag gasig och dålig i magen, speciellt på morgonen haha

  • jippi1234

    Är andfådd också och blivit förkyld nu, så kan vara därför jag känner mig seg. Men i matväg så är jag inte sugen på choklad och jag äääälslar choklad! Är sugen på jordgubbar och syrliga smaker istället 

Svar på tråden Bf november