Inlägg från: Anonym (Creepy till max) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Creepy till max)

    Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.

    Odd Even skrev 2023-03-11 20:05:57 följande:
    Jag tycker detta är mycket intressant och skulle gärna vilja veta mer om det. Kan du inte registrera en användare och messa mig. 
    Du har inte gjort fel på något sätt och mår du bra av det du gör så finns det ingen anledning att sluta. Visserligen bröt den eller de personer som hade sex med dig mot lagen, men i övrigt har ingen gjort något fel. 
    Ha det bra! 
    Äckligt. Kräks Kräks
  • Anonym (Creepy till max)
    Odd Even skrev 2023-03-11 22:25:13 följande:

    För inte så längesen ansågs homosexualitet sjukligt, och än idag finns det folk som blir äcklade av bögar och transor. Men det är deras problem. Alla människor har rätt att vara som de är så länge som det inte skadar andra, oavsett om en del blir äcklade av det eller inte. Jag tänder inte heller på hårt sex på detta sätt, men Josefine och andra har rätt att vara som de är utan att dömas.


    Personligen hyser jag stor acceptans inför homosexuella, bisexuella och Hbtq-rörelsen. Däremot hyllar jag inte sex med minderåriga. Oavsett om barnen eller ungdomarna är totala främlingar för förövaren eller om barnen eller ungdomarna är släkt (barn/syskon) med förövaren. Eller om offret är styvdotter/styvson till förövaren. Hjärnans exekutiva och kognitiva förmågor är inte helt färdigutvecklade förrän en bra bit efter 20. Fallet Josefine = Lex Josefine. Om föräldrarna varit uppmärksamma vore rättrådigt att anmäla förövaren. Ingen annan hantering rekommendabel.  


    I en tråd som denna vet vi för övrigt noll om sanningshalten i stories som Josefine:s. Berättelsen kan likafullt författats av en brunstig äldre man som gillar att leka med ord eller att skriva sexnoveller. Allt för att stödja eller backa upp en egen perverterad åsiktsbildning. Efter att följt andra trådar i dylikt trams tycker jag mig relativt säkert kunna dra den slutsatsen. 

Svar på tråden Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.