• Anonym (Micke)

    Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.

    Jag har läst på det här forumet i många år. Kan bara konstatera att idag är det många fler kvinnor som gillar "hårda tag" och att bli dominerade av en kraftfull man. Helt olikt den mjuka sexualitet som gällde på 70 och 80-talen t.ex. Då var ledordet sexuell jämställdhet och kvinnans njutning var i centrum.

    Det är nog tyvärr så att det till stor del är vuxna kvinnor som har ändrat sitt sexuella beteende och därigenom påverkat även porren och ungas sexbeteende.

  • Anonym (Micke)
    Anonym (Chockad!!) skrev 2023-03-20 16:56:59 följande:
    Att överhuvudtaget tända på våld i samband med sex får iallafall mig att ifrågasätta om man då verkligen älskar sin partner, om man vill tillfoga denne smärta. För mig och säkert för många andra går det helt enkelt inte ihop. Tänk om man råkar kväva partnern till döds medelst strypning? Är det kärlek?
    För dig och mig är det ett faktum att våld och kärlek är varandras motsatser. Men tyvärr har det hänt något i samhället som har fått våld och kärlek att glida närmare varandra - och t.o.m. i många fall förenas i ett våldsbejakande kärleksliv.

    Jag förstår inte heller - kan bara titta på när det händer, men utan att förstå.
    Och utvecklingen har kommit hit beroende på att många kvinnor tycker om män som knullar dom hårt, kallar dom hora och slyna, spottar på dom och tar strypgrepp på dom.


Svar på tråden Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.