Inlägg från: Anonym (Josefine) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Josefine)

    Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.

    Nu har jag inte läst alla inlägg så nån annan tjej har kanske redan skrivit om detta.
    Jag är en tjej som fortfarande skulle klassa mig som skapligt ung. De flesta (mestadels kvinnor skulle jag tro) skulle nog förfasa sig över mitt sexliv och hur sex började för mig. Jag har en äldre bror som ofta kollade på porr och som nyfiken odräglig lillasyster snokade jag i hans dator och hittade massa porr. Då var jag typ 10 år. Det var all möjlig porr som stora bröst, stora kukar, cuckold, BDSM, wet, stora kvinnor, kortväxta kvinnor, allmänt hårt sex och mycket mer. Jag älskade vad jag såg och ville bara titta mer och mer, vilket jag också gjorde. Det gav mig också oerhörda skuldkänslor. Det enda som predikades i skolan var att porr är fel, det är hemskt, alla kvinnor i porren är knarkare eller ensamstående mammor som måste försörja sig och blir våldtagna osv.....

    Samtidigt som jag mådde dåligt över detta så kunde jag heller inte låta bli att titta. Redan på den tiden fanns det en hel del gratis porrsiter att surfa in på. Det stora var nog Bittorrent att ladda ner ifrån. Lärde mig hur man onanerar från porren och gjorde ofta detta till porr som jag tittade på. Detta gav mig också en enorm längtan efter att få ha sex.

    När jag var ca 12 så hade jag min sexdebut. Det var med en granne och han var då ca 30 år. Varför valde jag honom att ha min sexdebut med? Först och främst för att jag tyckte han var snygg och verkade spännande och för att han ofta tittade på mig, men även till stor del för att jag visste att han aldrig i helvete skulle berätta för någon. Jag kände oerhört stor skam över att jag gillade porr och ville ha sex. Fick hela tiden höra hur fel det var. Han var väldigt ömsint och försiktig. Det var inget himlastormande sex i början men bara att få gjort det var oerhört stort för mig men jag fylldes också av skam.
    Hade sex med honom många gånger efter det. Efter ett par år flyttade han och då blev det inget mer. Jag hittade andra äldre killar/män att ha sex med och det var ganska många. Måste verkligen påpeka att INGEN har tvingat mig till något jag inte velat göra. Med åren har sexet blivit hårdare och hårdare. 

    Utåt märkte nog ingen att jag var sexuellt aktiv. Hade inga pojkvänner eller visade att jag hade nåt större intresse av killar. Utåt visade jag bara upp "fotbollstjejen" som killarna trodde var flata som inte vågat komma ut. Detta för att jag skämdes så mycket över vad jag egentligen gillade.

    Idag gillar jag att bli hårt tagen, ibland av flera män samtidigt. Jag gillar att få pisk på rumpan, bli "strypt", jag gillar att suga och få den långt ner i halsen så både tårar och mascara rinner, jag gillar stora "apparater", att bli nersprutad och mycket annat som man ser i porren.

    Om jag är "porrskadad" sen ung ålder? Ja, med allra största säkerhet! Men jag gillar det också. Idag 15 år efter sexdebuten vågar jag stå för vem jag är sexuellt men det har också varit många år av skam och skuldkänslor. 

    Det som jag tycker saknas i den här debatten är att det som tjej (och kille) är ok att gilla hårt sex, det är ok att gilla porr, det är ok att ha den sortens sex man vill. Det är inget fel med det! Så länge man inte skadar någon annan är det ok! 
    Detta nämns kanske lite i förbifarten men det är inget man trycker på. Det gör att många, speciellt tjejer som gillar hårt sex känner mycket skuld över detta.

    Någon annan tjej/kvinna som känner igen sig i detta?
  • Anonym (Josefine)
    ClumsySmurf skrev 2023-03-05 08:56:45 följande:
    är väldigt tveksam till att 10-åriga tjejer gillar sån porr, din "porrskada" kan ha kommit före porren
    Jag har ALDRIG blivit utsatt för några övergrepp eller liknande om det är något sådant du syftar på. 
  • Anonym (Josefine)
    Odd Even skrev 2023-03-12 01:11:42 följande:
    Ja de som hade sex med Josefine när hon var minderårig begick brott, det är ostridigt. Men Josefine själv har inte gjort något fel. 
    Visst, Josefine kan vara en fejkidentitet, men utan bevis har jag inge anledning att tro det.
    Ja de begick ett brott enligt svensk lag men från min sida skedde det av helt egen fri vilja och jag ångrar det absolut inte. Har INGET ont att säga om de killar jag hade sex med. Många tycker säkert att de utnyttjade mig men jag utnyttjade dem isf i lika stor utsträckning. Visst kunde det gått åt helvete om jag hade träffat nån som gjorde mig illa men jag hade tur att träffa snälla killar.
  • Anonym (Josefine)
    Anonym (I) skrev 2023-03-17 21:03:33 följande:
    Och killar som inte är snälla är väl inget bra för äldre tjejer heller så vad har det med ålder att göra.
    Är naturligtvis inte bra för äldre heller. :)
    Är man 12-13 så kanske man är ännu mer "utsatt" än äldre. 
  • Anonym (Josefine)
    Anonym (Chockad!!) skrev 2023-03-18 06:54:10 följande:
    Jag undrar om det är så vanligt. Men män som är gränsöverskridande i sina beteenden har jo ofta ett behov av att lyfta fram ett fåtal som tänder på detta, och hävda att "detta har blivit allt vanligare idag". Och när fler, och framförallt män, då försvarar och normaliserar sådant så skapar det en känsla av att det är något som flera kvinnor borde gå med på, och så skapas en trend. Tyvärr en negativ sådan.
    Mitt problem är att det inte finns så många män (som jag vill ha sex med) som vill ha så hårt sex som jag vill ha. 
    Om de tar i lite så är många rädda för att de kommer bli anklagade för våldtäkt eller liknande.
  • Anonym (Josefine)
    Anonym (Chockad!!) skrev 2023-03-18 16:26:58 följande:
    Tjejer som vill att man ska göra detta med dem måste ju ha ett självskadebeteende, förmodligen mår de inte alls bra. Men när ni män ställer upp på detta hjälper ni ju samtidigt till att normalisera det.
    Jag är en sådan tjej! Har varken självskadebeteende eller mår dåligt. 
    Det är snarare sådan attityd mot oss som gillar det som gör att en del mår dåligt. 
  • Anonym (Josefine)
    TvillingmammaVästgöte skrev 2023-03-18 19:40:21 följande:

    Jag hoppas ju att min son inte faller för en kvinna som vill ha våld i samband med sex, för mig är det inte friskt, Jag förstår att sunda och normala män säger nej till attt blanda våld och sex. 


     


    Vi får hoppas att din son har sex med personer som samtycker till vad de gör oavsett om det är vanilj, bdsm eller bajssex! Att din son vågar och kan vara sig själv och bejaka sin sexualitet utan att göra nåt som den/de inblandade inte vill. Att han kan vara sig själv utan att få sin sexualitet moraliserad och dömd så länge alla inblandade är med på vad som händer.
Svar på tråden Är våld i samband med sex bland unga vanligt idag? Chockerande läsning.