Inlägg från: PrinsCaspian |Visa alla inlägg
  • PrinsCaspian

    En attitydförändring måste ske angående förhållanden.

    Aviga skrev 2023-03-04 21:03:25 följande:

    Tycker det är synd om dem som inte bejakar förälskelsen, passionen och kärleken. Det är kittet som håller ihop relationer.

    Yttre attraktion, sex är flyktiga storheter som inte ger någon stadig grund för långvariga förhållanden. 


    Sånt som matchomännen kallar rosa disneyfantasier
  • PrinsCaspian
    CyniskOptimist skrev 2023-03-05 11:09:22 följande:
    Om du säger det så, det faktum att du insisterar på anonymitet talar för sig självt. Jag ser ingen poäng i att försvara eller förklara mig för en anonym användare som redan inledningsvis har en fientlig inställning, det gynnar dessutom inte tråden. 
    Men nu när du fått sagt ditt så hoppas jag åtminstone att du mår bättre. 
    Ha det bäst.
    Som du vill, jag är (anonym Casper) Så mycket känslor för att jag ansåg att ditt inlägg vat rörigt? Jag heter PrinsCaspian här på FL-ett konto jag och min partner delar, men jag förstår inte vad du ska med den vetskapen till för att kunna förklara dina röriga påståenden som jag inte får ihop dock. Det låter som att du sitter och tror att jag är någon annan specifik användare?! Eller varför denna upprördhet att jag som många andra ifrågasätter ett inlägg? Är du rädd för någon?

    CyniskOptimist- jag blir varken mer eller mindre insatt att veta vad ditt nick är. Jag ifrågasatte ditt inlägg, inte att jag behöver veta vem du är som person också.
  • PrinsCaspian
    Anonym (Man33) skrev 2023-03-05 22:18:54 följande:
    Det är en illusion vilket den psykiska ohälsan och all utbrändhet och andra konstiga åkommor vittnar om. Finns så enormt många människor med sargade psyken nu för tiden. 

    Det är snarare så att dessa individer inbillar sig att man kan bygga ett hus utan grund men det är ingen bra idé.
    Det kan jag hålla med om. Jag hade själv en fas i ungdomen där jag konstant aldrig blev nöjd utan skulle hitta 100 procent perfektion. Det slutade med att jag (och förmodligen andra) inte mådde bra. Idag har jag insett att grunden bygger man på kärlek och tillåt.  Skit samma om hon inte ser perfekt ut, har barn sen innan eller är en tjatmoster litegrann. Kärlek och kommunikation kommer man väldigt långt med istället för att sträva efter perfektion, man lurar bara sig själv-lagom är bäst som det sägs. En bra, hållbar relation bygger man upp från grunden. Jag kan se personer som år ut och år in dejtar på divdejtingappar men ingen duger liksom och de är flitiga på att dejta, men mår de så bra? Nej det verkar inte så.
  • PrinsCaspian
    Eurydike skrev 2023-03-05 19:00:47 följande:

    Jag blev förälskad i ett utseende en gång. Då var jag fjorton år gammal och min hjärna var långt ifrån färdigutvecklad. Med de orden vill jag inte säga att alla som går efter utseendet har outvecklade hjärnor, men så var det för mig. När jag lärde känna killen insåg jag att han hade en ful insida, som överskuggade utsidan och förändrade hans utseende totalt. Efter det har jag aldrig blivit kär i ett utseende igen. Utseendets betydelse bleknade bort och kvar fanns bara insidor. Då började sökandet efter den rätta. Jag letar efter en mussla med en vacker pärla inuti. Det räcker om jag hittar en enda pärla, så har sökandet varit värt det. Vad är ens ett utseende? Ruttnande kött på en dödskalle 💀 Det är ingenting att samla på. Men en pärlas skönhet bleknar inte bort 🦪


    Du verkar vara en klok kvinna.
  • PrinsCaspian
    Anonym (Man) skrev 2023-03-05 11:35:55 följande:
    Jag ifrågasatte också dina inlägg så jag gissar att jag också får ett litet ursinne av dig. Slappna av killen, vi är på ett diskussionsforum. Varför denna attityd och känslodrama när någon ifrågasätter ditt inlägg? Vilket jag också gjorde och jag håller med anonym (casper) ditt inlägg är fullt av motsägelser. 
    Nej där var det visst ömma tår att ifrågasätya motsägelsefulla inlägg.  Jag mådde visst dåligt också. Känns inte sunt att bli så upprörd för det och avkräva en att bryta anonymiteten för att kunna förklara det väldigt motsägelsefulla inlägget. Känns som en väldigt osund person med riktig paranoija över något att brusa upp sådär, Stackarn 🤭
Svar på tråden En attitydförändring måste ske angående förhållanden.