Inlägg från: Anonym (Millo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Millo)

    Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?

    Fast en del är väldigt lättkränkta också. Var en tråd för ett par dagar sen där en person undrade hur den andre tänkte och resonerade för personen tyckte inlägget var motsägelsefullt och förklarade hur han tänkte . (på ett undrande sätt). Personen som blir ifrågasatt går till personangrepp och hävade att den andre personen inte mådde bra och hånade den för att den var anonym. Annars skulle personen inte svara hur denne tänkte i sakfrågan? den drog ganska många härskartekniker att personen inte mådde bra och gjorde ett överemotionellt påhopp fast vas jag såg var inlägget en fråga. Den som blev påhoppad visade då sitt nick? minns inte sista men tydligen ville personen bara köra härskartekniker men inte svara. Vet att flera i tråden reagerade på hur personen betedde sig.
    Så ibland blir personer tydligt kränkta och upprörda även när dessa blir lugnt ifrågasatta vad de menar också.

  • Anonym (Millo)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-07 10:42:34 följande:
    Intressant och talande exempel. Nästan som att den som körde härskartekniker drev fram att den som skrev undrande skulle ta av masken. Det är en av anledningarna till att jag mer sällan ens skriver anonymt. 

    Tidigare skrev jag oftare anonymt i andras trådar för att skona den som skrivit anonymt och eventuellt har en bias kring att Fröken Allvar är en lågbegåvad person som knarkar framför Mello, troligen ett resultat av en nonsensdikt jag skrivit. Men sedan det du beskriver hände mig i någon tråd tycker jag oftast att det är bättre att skriva som mig själv från början. 
    Jag vet att flera nick helt plötsligt börjat skriva ut nicket men i anonym form. Så jag gissar på att någon trolla kanske? Det var dock inte ditt nick.

    Ja, det verkade så för personen blev ifrågasatt av flera kring sina inlägg på ett konstruktivt sätt för inläggen var verkligen konstiga och sa emot sig själva så jag förstår att flertal undrade (själv valde jag att avstå från diskussionen) men det var just en anonym denne valde att hoppa på. Och sen inte svara när denne ändå visade sitt nick. Upplevde det nästan som lite hotfullt och obehagligt. Det var ändå neutral fråga så jag begrep inte upprördheten.
  • Anonym (Millo)
    Carolatom07 skrev 2023-03-07 12:27:12 följande:
    Ja, jag ser att flera är lättkränkta, Det beror kanske på att en del tolkar det som skrivs rent subjektivt och utifrån sina egna färgade glasögon. Man reagerar med ryggmärgen och utan att tänka efter och reflektera över vad den andre faktiskt skriver.

    Flera som skriver här är inte nyanserade nog att kunna se bakom sina färdiga bilder av saker och ting och människor med vissa åsikter.
    Så kan det vara, här var det inte en nåt taskigt utan ?men jag har läst dina inlägg och jag får verkligen inte ihop det när du skriver såhär och såhär och sedan skriver detta, kan du förklara?? Något sådant. Så det var inte någon av de vanliga frågeställningarna heller.
  • Anonym (Millo)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-07 15:23:21 följande:
    Det är en härskarteknik att vilja blanda bort korten. Det verkar som om personen som blev vred hade försökt göra det, och att personen som tvingades visa sitt nick genom sin genomgång av motsägelser väckte vreden genom att göra så. 
    Nu kikade jag in just det nicket och får nog hålla med personen som inte fick ihop det. För det fick faktiskt inte jag heller och då i andra trådar.
    Jag är inne på samma tes som du. Jag fick lite såna vibbar. Visst kan det vara lite störigt om man tycker man är jättetydlig och folk missuppfattar men så var ju inte fallet här heller. Mest obehaglig på något sätt, jag hade inte vågat outa mitt nick efter det där.
  • Anonym (Millo)
    Carolatom07 skrev 2023-03-08 05:04:57 följande:
    Detta har jag mer än väl märkt av. Det verkar vara vissa kvinnor som återkommer i att bete sig på det sättet, nästan så att de har ett rent sadistiskt behov. Jag lutar åt att forumet har en tendens att dra till sig människor som inte mår bra och som får utlopp för besvikelser, ledsenhet, ilska och frustrationer här. Och var är det för fel om en man som är ensam och kanske även oskuld, längtar efter kärlek och närhet till en kvinna? Gör det automatiskt killen till "incel" och "kvinnofientlig"? Jag förstår verkligen inte hur vissa kan göra den korrelationen.
    Det är sant, samtidigt som det finns några ganska bittra män härinne som generaliserar det grövsta härinne också. Oklart vad som kom först, hönan eller ägget. I övrigt har jag också svårt att förstå varför man skall hoppa på en man som bara är ledsen och ensam och varför man rör ihop dem med de män som raljera om kvinnor
Svar på tråden Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?