Inlägg från: Anonym (Hit me with your idiocrazy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)

    Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?

    Carolatom07 skrev 2023-03-09 17:31:30 följande:
    Konsekvent moderering var orden jag letade efter, med det avser iallafall jag att man inte ska favorisera vissa medlemmar framför andra, och moderera vissas inlägg och kommentarer hårdare än andras. Då är det ingen demokratisk debatt, och då kan man lika gärna lägga till i beskrivningen av forumet att det inte är till för alla.

    Jag tror liksom du att grupptillhörighet är en viktig faktor, men som stämningen känns på just detta forum, så får man uppfattningen att alla de som reagerar med ryggmärgen utan att tänka efter två gånger innan de svarar, har beröringspunkter just i ett dåligt mående. De reagerar som de gör för att någon trampar på deras ömma tår.

    Jag upplever ofta andra diskussionsforum som mer sakliga och med lite mer humor, här är det mer emotionellt och folks känslor styr hur forumet modereras.
    Att må dåligt eller vara missnöjd med sitt eget liv kan säkert trigga och vara utlösaren för känslomässigt utagerande både för egen del och andras, men för min del är det främst en del medlemmars idiotiska tankar och beteende och i mina ögon bedrövliga hjärndödhet (ointelligens) som triggar mig värst. Nämner inga namn.................Står helt enkelt inte ut med vissa medlemmars och människors sätt och personligheter. Särskilt såna som inte går att resonera med och som tar över hela forum med sin narcissism och gränslöshet.

    Klarar inte av idioter och mår rätt bra av att käfta med dem när jag har samlat på mig lite aggressioner. FL är Flashback light.
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)
    ClumsySmurf skrev 2023-03-09 19:42:47 följande:
    Det är vanan att utrycka sej lika fint som du som har gjort mej medskyldig till trådens ämne
    Förståeligt;)
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)
    ClumsySmurf skrev 2023-03-09 21:09:20 följande:
     vilken av dem?
    Samtliga men framförallt den sista. Du har ju citerat Kaffedrakens hela repertor rakt upp och ner!
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)
    Anonym (J) skrev 2023-03-10 00:34:02 följande:

    Signatur och carolatom07 är en och samma individ skriver exakt likadant, aka kaffedraken med sina 1000 konton där han gärna svarar till/mot sig sj.


    Är inte förvånad. Har misstänkt detta själv. Tragiskt värre.
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)
    Anonym (Signatur) skrev 2023-03-09 21:42:04 följande:
    Ja, jag är det definitivt. Jag är tänd på en 29 år yngre tjej, hon är 22. Jag skulle inte vilja träffa en 29 år äldre kvinna. Ser många attraktiva kvinnor som är 15 år yngre, inte lika många attraktiva som är 15 år äldre.
    ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • Anonym (Hit me with your idiocrazy)
    Flash Gordon skrev 2023-03-10 14:43:04 följande:
    Dåligt mående är jag inte säker på att det handlar om . ibland, visst. Men minst lika ofta tror jag att det handlar om starka känslor som inte kan kontrolleras.

    Du kan se det när skribenter har en väldigt känslosam inställning till det ena eller det andra och när någon säger emot detta, då slutar det logiska tänkandet att fungera hos dessa individer och det blir "pajkastning" - för att uttrycka det snällt.
    För min del handlar det definitivt om starka känslor som formats under lång tids påverkan och ett utvecklat hat mot vissa människors livssyn och åsikter, den polariserade och infekterade samhällsutvecklingen senaste åren där okunskap hat och ointresse för människors livsvillkor tar så mycket fokus från de riktiga samhällsproblemen, klasskampen, könsskillnaderna och hur vi kan förändra världen till en plats som fler trivs i. Människors fulaste sidor och småsinthet kommer till ytan och mitt förakt för mänskligheten känner inga gränser.

    Min gräns för att tolerera människor skit har överskridits och jag får stort utlopp av att markera mitt missnöje för dessa energislösare som parasiterar på andras tålamod.
Svar på tråden Vad vinner folk på all denna pajkastning egentligen?