Inlägg från: Anonym (Vidsynt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vidsynt)

    Lag mot köpa sex är ett övertramp från staten?

    Det finns otroligt många som säljer sex och som inte är offer i kriminell trafficking

  • Anonym (Vidsynt)
    Anonym (en kille) skrev 2023-03-28 20:08:15 följande:

    Jag gör som jag brukar göra när frågan kommer upp och delar en partsinlaga från "oss på golvet"


    Även om det är en röst så nog är det tänkvärt.
    känns befriat från kvasimoral som många här ger utlopp för.
  • Anonym (Vidsynt)
    Anonym (Manipulera folket) skrev 2023-04-12 13:21:20 följande:
    Tror det finns fler kvinnor som vill sälja sex än vad du tror.
    Det finns hel del kvinnor som kan neka sex trots att det finns någon form av intresse från kvinnan, exempelvis om någon kvinna nekar sex för hon vill använda kondom, om någon kvinna tycker inte sex med någon man med liten kuk ger något men hon gillar mannen i övrigt 
    Eller exempelvis om en kvinna vill inte ha sex just då för hon vill kolla på tv men kvinnan är kär och attraherad i den personen

    Om prostitution hade varit tillåtet då så tror jag det hade funnits en hög sannolikhet att kvinnor då skulle gått med sexet om kvinnan fick betalt. 

    Sex är nog den mest fundamentala delen i livet kanske med undantag av mat. Vi människor har i alla tider liksom nu gjort allt för att få ha sex. Vi gör försöker göra oss så lockande som möjligt på olika sätt. Pengar är det mest tydliga sättet att locka en partner och det kan vara indirekt eller direkt. En del både män och kvinnor är har tillgångar som vackert utseende, status och positIon, kändisskap, bra socialförmåga och det är givet att man utnyttjar dessa egenskaper för att locka sexpartner. En del har inte dessa förmåner men kan då kompensera med att betala med pengar. Detta innebär en viss kompensation och ger lite rättvisa. 


    En medalj till de män och kvinnor som väljer att mot betalning åta sig till delar ett krävande jobb. Och som alla krävande jobb ska ersättningen stå i rimlig nivå med insatsen. Det finns en del personer, liksom kyrkan, tror sig kunna sätta sig över grundläggande mänskliga beteenden, och skambelägga sex, inför förbud och straff mm. tokerier.  Detta ger istället förutsättningar för en svart verksamhet med hemsk människohandel som följd. 


    Det finns och kommer alltid att finnas människor som använder betalning för att sälja och köpa sex (detta trots religiösa galenskaper), detta trots att dessa personer utmål helt vanliga människor med nedsättande tillmälen som hora och torsk. Se till att vi får ett samhälle där vi faktisk acceptera att sex indirekt och direkt är något man köpslår med. 

  • Anonym (Vidsynt)
    Anonym (Beast) skrev 2023-04-12 18:05:51 följande:
    anledningen till att man vill få bort prostitution är ju för att skydda folk. Skulle man göra prostitution olagligt så skulle det öppna dörren för de prostituerade att bli ännu sämre behandlade av torskarna. Den prostituerade skulle inte våga gå till polisen om denne blir utsatt för ett brott. ett offer för trafficking skulle inte kunna känna sig trygg med att gå till polisen heller eftersom det de gjort i så fall skulle klassa som olagligt.
    Det är ofattbart att du uppenbarligen inbillar dig att du eller någon annan kan få bort  handlingen att någon tar betalt och någon betalar för sex. Att du sedan upprepar och kallar sexköparen nervärderande för torskar bevis på din bristfälliga sätt att tala om frågan. Du har skrivit mängder i denna frågan men inte med ett ord förklarat vad det är för fel att två människor har sex med varandra och en är beredd att betala.
    Du har inte tidigare kunna ge en förklaring till detta, istället hat du tagit fram att det finns kvinnor som misshandlas i sexindustrin. Men du vill inte att resurser sätts in på att komma åt denna organiserade brottslighet. Nej istället skall ett fåtal män provoceras och straffas. Ett obegripligt trångsynt sätt att se på frågan. Det  
    Kyrkan har som du skambelagt sex för att inte tala om homosexualitet med det enda resultat att människor farit illa. Och du kör i kyrkans gamla spår.

    Varför inte se till att samhället skapar bra former för att köpa och sälja sex, så minskar möjligheterna att tjäna grova illegala pengar till glädje för samhälle och den som säljer och köper sex.
Svar på tråden Lag mot köpa sex är ett övertramp från staten?