Inlägg från: Anonym (Beast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Beast)

    Lag mot köpa sex är ett övertramp från staten?

    Något som är positivt är att det finns kbt behandling för sexköpare

    Sexköpare uppger att de föredrar kvinnor som är unga och nya på marknaden. Många köpare av sexuella tjänster uppger att de aldrig skulle köpa sexuella tjänster av kvinnor som är utsatta för människohandel men yrkesverksamma menar på att det är naivt och blint eftersom sexköparna inte ser när kvinnorna kommer till Sverige ofrivilligt och att sexköparna omedvetet gynnar kriminella organisationer. En förekommande sak är att sexköpare legitimerar sitt handlande genom att de anser att de stöttar kvinnorna ekonomiskt och genom att göra det får sexköparna bättre samvete (Socialstyrelsen, 2007).
    https://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1624606/FULLTEXT01.pdf

  • Anonym (Beast)

    Till "porr" vad anser du om ukrainska kvinnor som säljer sex?

  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-16 16:02:32 följande:

    Nej, jag bryr mig inte om detta, jag bryr mig inte om vad som händer med Kalle som jobbar på min lokala Ica och jag bryr mig inte om vad som händer med Eva, jag brydde mig inte ett skavtt om den där pojken som blev uppspolad på stranden härom året heller. Varför ska jag fälla en tår över det?

    Jag ger aldrig pengar till tiggare heller, allt av den enkla anledningen att mina pengar jag har räcker inte till allt jag vill unna mig och min familj.

    I slutändan är det ingen annan än min familj som bryr sig om mig heller så jag är inte sömlös över detta.


    Du "bryr" dig inte eftersom du vet att sexköp är fel och skapar skamkänslor hos dig. Det i sin tur skapar en kognitiv dissonans. För att undvika detta obehag så är en av dina försvarsmekanismer att frånsäga dig allt ansvar.

    väx upp för fan.
  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-16 17:26:41 följande:

    Men det är ju inte sant, jag förbättrar gärna situationen för prostituerade, att förbättra för dem vore ju att legalisera det, då skulle de få samma förmåner som alla andra skattebetalare i detta land, samt fler kunder och riskerna skulle ju minskas avsevärt för dem. Att den gruppen börjar betala skatt gynnar ju i slutändan mig genom bättre sjukhus, skolor osv... Så det handlar ju inte om mitt intresse att de ska få det bra, jag förbättrar gärna för dem för att jag ska få det bättre. Dessutom skulle ju jag slippa åka utomlands för att ha dla sex, så jag har ju många saker att vinna på det. Nu är jag ju gift och trogen, så det skulle ju inte påverka mig nu, men jag kan ju ändå tycka om hur samhället jag lever i ska fungera.


    Det är så bisarrt att du jämför att köpa sex med en prostituerad med att vara "otrogen" Du har en skev syn på prostitution. otrohet är en banal sak i jämförelse med det du gör.

    Du inser väl att situationen för prostituerade inte skulle förbättras om sexköp skulle vara lagligt. Du tar upp fler kunder som en positiv faktor. Den faktorn bidrar till ökad trafficking. Idag så finns inte tillräckligt med prostituerade för att hålla uppe efterfrågan. 


    Du är delaktig i första ledet till att människor far illa.

  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-16 20:48:56 följande:

    Ja, jag är delaktig i att människor far illa. På många sätt, och den listan jag nu presenterar är jag 100% säker på att även du kan ticka av en eller flera bockar på, så kan du känna dig lika delaktig.

    Jag köper och dricker alkohol, men tar inte ansvar för att det finns människor som har alkoholproblem.

    Jag äter onyttig mat, men tar inte ansvar för att det finns människor med ätstörningar.

    Jag slösar ofta med vatten, utan en tanke på att det finns människor som behöver gå flera mil till en brunn.

    Jag köper kläder när jag behöver det, utan en tanke på vilka barn som gjort dem.

    Jag har skaffat flera barn, utan en tanke på att det är det mest egoistiska en människa kan göra idag.

    Jag flyger flygplan ibland, trots att det är vidrigt för hela planeten.

    Jag tycker det är bra med broar, men jag tar inte ansvar för att det finns dem som tar livet av sig genom att hoppa från dem ibland.

    Jag äger en elbil, men jag tar inte ansvar för vilka barn som grävt ut metallerna till batteriet.

    Jag kör bil nästan varje dag, men jag tar inte ansvar för att folk dör i trafiken.

    Skulle jag vinna 100 miljoner skulle jag bara ge bort pengar till min familj. Utan en tanke på att andra inte har mat för dagen eller tak över huvudet.

    Slutligen, ja om man nu väljer ett yrke för att försörja sig är jag väldigt övertygand om att man vill ha betalande kunder, oavsett vad man säljer. Så självklart positivt med fler kunder.

    Ni är ju trångsynta på riktigt.


    Varför inte skriva det rakt ut?

    "Du har sex med en prostituerad som till stor risk inte befinner sig i den situationen av egen fri vilja"

    att du tar upp andra saker som saknar sammanhang med prostituerades utsatthet såsom "slöseri med vatten" (har bara skummat igenom listan) handlar såklart om att du använder en retorik som syftar till att nedspela den prostituerades utsatthet.

    Ditt narrativ handlar ju bara om att du utan problem vill köpa sex. Du struntar i individen bakom. Det skriver du ju själv. Du är med andra ord inte en person som borde lägga sig i en debatt gällande prostitution eftersom det faktiskt handlar om att skydda människor. 
  • Anonym (Beast)
    Stoffosinsky skrev 2023-04-16 20:36:41 följande:

    Beast så kom ditt verkliga argument ?du vet att sexköp är fel? denna din egen moral ligger bakom allt du skrivit och är alltså bara omskrivning för din uppfattning,  Sedan försöker du att rättfärdigs din egen tyckande med din påklistrade argumentering att tycka synd om den utsatta horan. Du är lika lite trovärdig i den argumentering son prästen som bara pläderar för en tro. 
    Människor som du är farliga i sin generaliserade bild och med skygglappar för både ögon och ören. Det var individer som du som ligger bakom mycket av elände på vår planet. Nej till personer som tror att deras tro är sanningen. 


    Köpa sex är fel eftersom människorna i branschen far illa. Så jävla mycket moral eller tyckande behöver inte ligga bakom. Av samma anledning så är misshandel förbjudet. Fullkomligt logiskt.

    sen så är det en annan sak att hävda att "inga människor far illa av prostitution" "det är inte torsken som gör något fel" eller att trafficking "inte har en koppling till prostitution" men det hoppas jag du läst mina inlägg och länkar för att förstå att så inte är fallet så här dags.
  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-16 22:36:08 följande:

    Så nu börjar du jämföra misshandel med prostitution, ja... Mig veterligen så finns det inte ett endaste land i hela världen där det är tillåtet att misshandla någon, men det finns bra många länder som tillåter prostitution.

    Arrangerad misshandel som exemplet ovan är såklart inte medräknat, men kan när det går för långt leda till åtal, vilket det gjort många gånger i ishockey.

    Du förväntar dig att jag läser dina inlägg till punkt och pricka, medans du bara skummar igenom det jag skriver, bra underlag för en debatt, lite som att inte lyssna på argumenten i en verbal diskussion, eller att använda sig av härskartekniken att ständigt avbryta motståndaren och prata högre tills den tystnar.

    Du sjunker lägre och lägre i denna debatten och griper efter halmstrån, du är sedan länge genonskådad av oss som är aktiva, och borde skapa dig en egen tråd där du kan prata om dina frågor, så kan vi andra hålla oss till TS frågeställning och prata om den istället.


    Vill du att jag lusläser din lista där du jämför prostitution med att du använder för mycket vatten? Listan är ju löjlig.

    nej, jag tycker prostitution är mer jämförbart med våldtäkter.

    Du skriver ju själv att du struntar i prostituerade. Vad är anledningen till att du har en process när du väljer ut en bordell/ prostituerad?

    och återigen, hur ser den processen ut?
  • Anonym (Beast)
    ClumsySmurf skrev 2023-04-17 09:32:27 följande:
    Fråga:
    Hur ser man på Bianca Ingrossos sex köp (fittmassage)?
    Vad tror du? Gör du prostitution till en könsfråga iom att du verkar förutsätta att prostitution skulle på något sätt vara "bättre" om någon masserar en annans könsorgan?
  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-17 06:27:15 följande:

    Jag vill att du Beast håller dig till TS frågeställning. Har du andra frågor kan du skapa en egen tråd för dem, så får du människor som är intresserade av att diskutera dem, jag skrev i denna tråden för att TS fråga var av intresse för mig.

    Jag förstår att du tycker min lista är löjlig, allt annat vore ju att erkänna att jag har rätt i någonting, och det tror jag du aldrig kommer erkänna publikt.

    Ja, jag bryr mig inte om prostituerade, eller för den delen någon annan människa på denna planeten utanför min familj och mina vänner. Varför skulle jag det?

    Det enda villkoret jag har när jag ska ha sex med en annan person är att den ska vilja ha sex med mig, hur säkerställer jag det? Ja har du haft sex någonsin? Om svaret är ja, och det var ömsesidigt, då vet du hur den processen går till.

    Ifrågasätter du den känslan, magkänslan, pirret och glädjen och endorfinerna som sprutar ut i kroppen, när man sitter på en dejt, skrattar tillsammans, pratar, börjar närma sig varandra, och sen kommer första kyssen, ja då får du samtidigt ifrågasätta, har jag våldtagit mina partners jag varit med?

    Nu har jag svarat på dina frågor i ditt sista meddelande. Kan du nu svara på vilka punkter du är skyldig till i min lista? Det ska bli väldigt intressant.


    Det är orimligt att du jämför prostitution med dejter. Du ser det från en ensidig synvinkel, eftersom du (som du också erkänner) saknar empati med den prostituerade. Du vill legalisera sexköp för att du vill ha sex utan att riskera att åka fast. Hur kan du inte dra paralleller till våldtäkt är frågan. den Prostituerade vill ju de facto inte ha sex med dig. Du använder ditt övertag (pengar) för att få henne medgörlig. Du har inget emot att hon har sex med +10 torskar per dag, för det finns ju glidmedel. Du känner att du kan och vet mest eftersom du är en erfaren sexturist.

    Ja, du presenterar en löjlig lista där du jämför prostitution med ökad vattenförbrukning eftersom du vill rättfärdiga ditt sexköp. Rent psykologiskt så vet du ju att du troligen skadat en annan människa. Skulle du inte bry dig om det, så skulle du ju inte heller hitta på orimliga jämförelser. 

    Det du håller på med blir bara mer och mer bisarrt. Dina argument saknar substans. Vad andra argumenterar om i tråden är den prostituerades välbefinnande. Eftersom det inte är en faktor för dig så struntar ju du såklart i det. Ditt argument är att du vill köpa sex för att det är trevligt (för dig)
  • Anonym (Beast)
    Anonym (Porr) skrev 2023-04-17 14:03:37 följande:
    Mycket text men inget svar på min fråga. Oväntat? Nej inte direkt.
    Du vill att jag svarar på vilka punkter jag gjort mig skyldig till från din lista där du tar upp "ökad vattenförbrukning" som en?

    jaha. 
Svar på tråden Lag mot köpa sex är ett övertramp från staten?