Inlägg från: Anonym (KD2022) |Visa alla inlägg
  • Anonym (KD2022)

    Hur många gillar SD-killar?

    Som vanligt ansluter Familjelivs välkända och outtröttliga SD-motståndare i tråden med sina vanliga resonemang.

  • Anonym (KD2022)
    Anonym (S) skrev 2023-03-15 23:10:27 följande:
    Är du nihka då? Eftersom det var Nihka som citerades och inte du. Kör du dubbelt?
    Högst troligt att det är samma person.
  • Anonym (KD2022)
    Anonym (QWERTY) skrev 2023-03-16 22:58:53 följande:
    Du är obehaglig och dina åsikter är lika jävliga som de som trådstartaren uttryckte..

    Mycket talar för att du eller någon av dina kumpaner startade tråden för att få spy ut ert hat mot (det ni uppfattar som) SD-stereotypen.

    Du är inloggad dygnet runt och ägnar all din vakna tid till att hata på internet. Du dyker upp i varje tråd. Varför är hela din existens vigd åt att brunsmeta alla som vill leva i ett friskt samhälle?
    Korrekt analys.
  • Anonym (KD2022)
    Anonym (Lova) skrev 2023-03-17 17:25:37 följande:

    Är tjej och röstar på kristdemokraterna Skulle inte ha några problem att träffa en man som röstar SD. Bara han är skötsam, ordentlig och tar hand om sig. Däremot skulle jag inte träffa en man som röstade på MP eller vänstern. 


    Vi KD-väljare håller ihop.
  • Anonym (KD2022)
    Carolatom07 skrev 2023-03-17 17:59:06 följande:
    Tyvärr så är inte Sverigedemokraterna rätt parti att lösa problemen, ett oseriöst parti med idel politikerbroilers (sådana som tycker att det är häftigt att ha en politikertitel och att uppbära en fet lön), samtidigt som de kör det sedvanliga populistiska dravlet  om att "Sverige går under pga invandringen" Vi har 50% invandrare som jobbar inom vården, bidrar dessa till att "Sverige går under"? Om alla invandrare skulle sluta gå till jobbet skulle Sverige snabbt stanna av.. Ni fokuserar på det fåtal som är kriminella och inte vill sköta sig, samtidigt som ni bör medvetandegöras om att svenskar göder de kriminella gängen genom att köpa narkotika av dem. Dessutom är det MC-gängen som ofta är de som styr över de kriminella invandrargängen i förorterna. De vill själva inte göra skitjobben utan överlåter det till dessa gäng. Och MC-gängen brukar av SD:are ses som "lugna och hyggliga killar som gillar att åka hoj. Det avslöjades dessutom nyligen att SD är det parti med flest företrädare som är medlemmar i kriminella MC-gäng.

    Ett parti som går starkt ut med att vilja bekämpa kriminalitet, är det parti som har flest kriminellt belastade medlemmar och de som har flest kopplingar till MC-gäng.

    Hur går det ihop?
    50 % invandare i vården? Alltås varannan. Nej du, 20 % är det.

    Det är däremot patienter som kommer hit. Folk med en folkhälsa som Sverige hade på 1940-talet.

    Kolla hur många MENA-män som röker jämfört med svenska män. Kolla hur överviktiga kvinnorna är. Motionerar någon av dem? Knappast mer än några enstaka.

    Märkligt hur länder nästan helt utan invandring har en bättre sjukvård än vad Sverige har.
  • Anonym (KD2022)
    Anonym (Ville) skrev 2023-03-17 18:51:13 följande:

    Jag visste att du skulle svara det. Sd har lyckats övertyga dig och andra att de har ensamrätt på invandringspolitiken. Det stämmer inte. Alla partier i Sverige vill ha en reglerad invandring. Ingen svenskt parti vill släppa in våldsbejakande klanmän.


    sd tjänar dock på att få svenskar att tro på det. Klassiska missnöjespartier vill gärna att väljarna ska bli missnöjda över något. De framställer sig själva som det enda alternativet till en uppmålad apokalyps. Såna partier utsätts för mycket kritik, sd-väljarna känner sig manade att försvara sitt parti (såsom din retorik med våldsbejakande klanmän som alla övriga partier öppnar dörren för) vilket cementerar kult känslan. sd-väljaren börjar även försvara och anamma de icke rumsrena aspekterna av partiet.

    därav hjärtvätt light


    Ok, läs MP:s partiprogram där det står att "fri rörlighet är en mänsklig rättighet".

    MP, V och C vill verkligen inte ha en "restriktiv/stram migrationspolitik".

    S vill ha en reglerad invandring efter att de tvärvänt i frågan och det är det som är så komiskt.

    Brun poilitik idag kan vara sossepolitik imorgon.
  • Anonym (KD2022)
    Carolatom07 skrev 2023-03-17 18:55:33 följande:
    "Ingen har uttryckt något som helst intresse av att vilja kasta ut alla invandrare"? Haha, det ser man ju i varenda SD-vänlig Facebook-grupp. "Ut med dem allihop", "folk från icke skidåkande nationer" och "MENA-folk är ointegrerbara i vårt samhälle".

    Jag har själv varit SD-sympatisör och tillochmed suttit för SD 4 år i en sydsvensk kommun. Ja, de brukar vara hyggliga killar och tjejer offentligt (för att kunna sälja sina budskap). Men det är i SD-vänliga Facebook-grupper och på alternativmedias kanaler man ser vad de verkligen går för. Jag var med i gruppen "Stå upp för Sverige" som började som "Stå upp för Peter Springare" för några år sen, som en viss Patrik Markström höll i.

    Där flödade verkligen hatet och rasismen. Gruppen hade väl som mest uppemot 200 000 medlemmar och kommentarsfälten var fylld av det vidrigaste hat, jag blev chockad över detta och valde att lämna SD då jag inte ville associeras med sådana personer.

    Det har för mig blivit mer och mer uppenbart att SD drar till sig främst folk som är djupt missnöjda med sina egna liv och därför måste hitta syndabockar att skylla på, som invandrare, sossar och vänsterpolitiker och myndighetspersoner. Man ser i dessa grupper och i kommentarer till alternativmedias artiklar nästan aldrig sakliga diskussioner. Allt mynnar ut i hat mot invandrare och styrande politiker.
    Stämemr att SD har och har haft stora pronlem med att rekrytera vettigt folk som vill engagera sig i partiet, vilket medfört att stollar kunnat avancera.

    Finns många som skulle vilja jobba för SD, men som inte vill det därför att man riskerar hela sitt sociala sparkapital. Inte kul att bli utfryst.

    MEN de som gjort bort sig rejält, exempelvis avslöjats med NMR-sympatier blir uteslutna ur partiet.

    V utesluter inte PKK-sympatisörer, de belönas istället med bra jobb.

    Och judehatet i S är vida känt. Inte heller där utesluter man medlemmar som gått i 1:a-majtåg som sjungit om att krossa Israel.

    Nu tycker jag vi återgår till TS rubrik om att dejta SD-män!
Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?