Inlägg från: Anonym (Igenkänning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Igenkänning)

    Jag är de andra kvinnan

    Känner igen känslan. Är älskarinna åt min fd kk. Han är sambo. Inga barn. Träffas bara när han kan. Ingen kontinutet. Lever i en bubbla. "Hör han av sig? När kommer vi ses?" Osv osv. Skrivit några inlägg här, men blir bara ledsen då man får en jäkla massa skit bara. Några enskilda har gett bra råd. Starkt av dig att bryta. Är själv långt ifrån det.

  • Anonym (Igenkänning)
    Anonym (Bubblan) skrev 2023-03-19 17:47:48 följande:
    Är oxå där men min är skild sedan ett år. Vi träffas inte oftare men hemma hos honom. Han vill inte att vi ska bli ett par och kontakten sker ff på hans initiativ och när han vill. 
    Segt. Är ingen lätt situation man försatt sig i. Men har man känslor så har man. 
  • Anonym (Igenkänning)

    Till er som tycker det är ok att hoppa på oss som tyvärr träffar en upptagen man tagga ner! Det är inte så att man letar upp just en upptagen och inleder för att den just är upptagen. Kemi, känsla och ja känslor spelar stor roll. Av olika anledningar kanske man inte kan vara ett par på riktigt. Sluta dömma. En vacker dag kanske ni hamnar där själva!

  • Anonym (Igenkänning)
    Anonym (A) skrev 2023-03-21 10:30:05 följande:
    Klart du gjort ett aktivt val. Du kunde ha lämnat honom direkt du fick veta att han är gift. Du är inget offer här. 
    Lättare sagt än gjort. Som sagt ibland är det känslor inblandade. Och att man av olika orsaker inte vill lämna. Även fast man vet att personen är upptagen. Ibland kan jag få skuldkänslor gentemot min älskares sambo. Men sen tänker jag nej. Han är också min. Fast på ett annat sätt. 
  • Anonym (Igenkänning)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-22 12:28:58 följande:

    Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det verkar vara någon storts otrohetspsykos här på forumet. 

    Jag tror inte att mitt fall är särskilt unikt. Det finns en hel del sk. öppna förhållanden/äktenskap där den ena parten förälskar sig en annan. 

    Det finns också förhållanden där samlivet helt upphört av någon anledning och båda parter gett varandra OK att träffa andra men att fortsätta äktenskapet.

    Problemet uppstår när någon av parterna får en stark relation med någon annan.

    Allt är inte svart eller vitt. 


    Sen finns det även de relationer där ålderskillnaden gör att man inte kan vara tillsammans "på riktigt". Och att det är svårt att släppa personen även fast man blir tillsammans med en jämnårig. Personen kan tycka om båda fast på olika sätt. Och kan vara lycklig i sitt förhållande, men ändå vara otrogen med den andra den haft en lång relation med. 
Svar på tråden Jag är de andra kvinnan