• Anonym (K)

    Chef kommenterar kroppsstorlek :( hur säga till?

    Han ger henne komplimanger och du tar illa upp....? Ge dig. Allt handlar inte om dig. Har du aldrig funderat på att han kanske försöker flörta med henne? Släpp det och låt dem vara.

  • Anonym (K)
    Anonym (Sussie) skrev 2023-03-18 23:56:18 följande:
    Hon är gift och har ett barn, han är äldre. nej jag tror inte han vill något sådant. Men han tycker nog hon är fin
    Haha och det tror du på något sätt är faktorer som skulle hindra honom? :D Många i hans sits skulle ta chansen om de fick, många nöjer sig också med att dregla.
    Anonym (Sussie) skrev 2023-03-18 23:59:28 följande:
    Jag vill bara att vi bedöms på lika villkor. Det är allt.
    jag vill att han ska se det som levereras- inte hur personen som levererar ser ut.

    Jag sliter som ett djur för detta företag., det känns jobbigt att bli mer osynlig för att min kropp kanske inte är lika spänstig.. det är bara så fel fokus :(
    Lika villkor? Nej ts, när det kommer till attraktion så kan man inte styra över vad folk gillar. Även om han inte stöter på henne så beundrar han tydligen hennes personliga egenskaper, det kan du inte heller gnälla på.
    Anonym (Sussie) skrev 2023-03-19 00:08:35 följande:
    Uppenbarligen är ju smalhet något han uppskattar, eftersom han poängterat detta nu ett par gånger trots att det är HELT irrelevant utifrån vårt arbete på bolaget.
    Det innebär ju att han inte gillar det jag är eftersom jag är det motsatta. Det är otroligt jobbigt att vara stor och kämpa mot andas försommar. Sen att man trodde att bara man är trevlig, glad och gör ett jäkla bra jobb så kommer människor se förbi det- men icke.. jag trodde kompetens vägrande än det visuella men jag verkar ha haft fel :(
    Nej det innebär det inte alls. Det är du som tar illa upp här utan anledning. Släpp det.

    Ts, du bara klagar på det här kring kropp, träning, utseende osv. Har du någonsin istället funderat på vem som får beröm av er? Båda, ingen, mest den ena med tydlig övervikt (no pun) åt hennes håll? Och även om hon skulle få mer beröm för sin arbetsinsats, vilket är vad du borde fokusera på, så betyder inte det att det är för att hon tränar och håller sig i trim (till skillnad från ditt utseende, vad det än beror på) utan kan faktiskt vara för att hon faktiskt också gör ett bättre jobb. Håll fokus på det som är viktigt istället! Att få komplimanger för utseende och fritidsintressen är inte samma sak som att bli "sedd" för sina arbetsuppgiter. Släpp det här och jobba på din självkänsla istället.

Svar på tråden Chef kommenterar kroppsstorlek :( hur säga till?