Inlägg från: Anonym (Fjäder) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fjäder)

    Chef kommenterar kroppsstorlek :( hur säga till?

    Jag uppfattar din text som att här finns ett uns av konkurrens mellan dig och kollegan som får komplimanger. Du vill också ha uppmärksamhet och bli sedd. Det är så som jag tolkar det. Delvis. 


    Chefens kommentarer behöver inte handla om att subtilt eller indirekt pika din vikt. 


    Ska du ta upp någonting, så ska du ta upp att du känner att dina arbetsinsatser och din kompetens inte uppskattas på arbetsplatsen. 

  • Anonym (Fjäder)
    Anonym (Sussie) skrev 2023-03-18 23:59:28 följande:
    Jag vill bara att vi bedöms på lika villkor. Det är allt.
    jag vill att han ska se det som levereras- inte hur personen som levererar ser ut.

    Jag sliter som ett djur för detta företag., det känns jobbigt att bli mer osynlig för att min kropp kanske inte är lika spänstig.. det är bara så fel fokus :(

     


    Det är det du skall ta upp. Alltså att du känner att du jobbar och ger allt, presterar bra, men att detta inte tycks uppskattas. Din vikt är inte relevant här, inte hans komplimanger till din kollega heller. Jag tror förövrigt inte du hade tyckt det varit genuint heller, om du fått uppskattning för din kropp i första hand, arbetet i andra hand. 


    Att hon är gift och har barn, och han äldre, är inte ett hinder för att han skulle försöka flörta och fantisera om att sätta på henne. Finns många karlar som fjäskar och har sig. En dag kanske dom får napp av någon. Vilket är gott nog för dom. Därför håller dom på. Men du kan ju fråga henne, vad hon tycker om hans komplimanger. Är inte omöjligt att hon tycker att dom är besvärande. 

Svar på tråden Chef kommenterar kroppsstorlek :( hur säga till?