Inlägg från: NyfiknaParet |Visa alla inlägg
  • NyfiknaParet

    Kvinna, vill du pröva, har varit på Swingersklubb / Enkät

    Anonym (Q45+) skrev 2023-04-05 01:12:20 följande:
    Enligt mina erfarenheter gissar du fel och generaliserar alltför grovt.
    Om du kände mig personligen så skulle jag nästan våga lova att du skulle ändra din gissning.
    Men jag kan erkänna att jag inte vet så mycket om anonyma sexchattar, bdsm-klubbar, Glory-hole och att jag i stort saknar egna erfarenheter från grupp- eller swingsex och dark-room.
    Oj, det riktigt kändes i texten, hur engagerad du är i ditt välskrivna svar. Om man har följt dig och dina inlägg även i någon annan tråd, så råder det ingen tvekan om att din förmåga att formulera dig i text är av högsta kvalitet. Framför allt så känns det som du bottnar i dig själv i allt det du skriver. Det känns så otroligt ärligt allt du skriver, samtidigt som du är så open minded. En förebild för så många. Tänk att verbalt få interagera och diskutera detta med dig!
  • NyfiknaParet
    Anonym (Q45+) skrev 2023-04-05 08:58:25 följande:
    Tack. Ert fina inlägg får mig att rodna, jag känner mig uppmuntrad och jag blir faktiskt lite rörd.
    Jag har verkligen försökt mitt bästa för att berätta och beskriva utifrån mina egna erfarenheter.
    Mina olika inlägg, och att svara och kommentera andras inlägg, har också varit till nytta för mig själv, att tänka igenom allt och att också för min egen skull få saker på pränt som gör det lättare för mig att reflektera.

    Allt detta har fått mig att ännu mera känna uppskattning för mitt liv, min relation, mina relationer och det får mig inse att jag har många anledningar rent generellt att vara en nöjd, glad och lycklig kvinna.
    Det är min ärliga önskan att fler kvinnor skulle få möjligheten, få chansen, att uppleva det som jag upplever. Gärna med hjälp av mycket stöd och uppmuntran men givetvis efter eget val.
    Du skriver följande:....uppleva det som jag upplever. Gärna med hjälp av mycket stöd och uppmuntran men givetvis efter eget val  Detta är för oss en en mycket central del i allt detta. Vi tror det är här som det kan bli lite problematiskt för många par. Vad är stöd och uppmuntran, men samtidigt inte tjatigt och jobbigt. Uppenbarligen så är ju detta individuellt för alla relationer, exakt hur stöd och uppmuntran ska se ut. Det som är rätt i en relation, kan bli fel i en annan. Att lyhörd kommunikation är nyckeln, kanske inte behöver påpekas, men vi tror ändå att det är här det krävs fingertoppskänsla. Någon vill inte känna sig styrd i denna riktningen, medan någon annan vill ha en liten knuff, för att våga. Generellt sett vågar vi nog påstå att med en bättre dialog, och med mer genomtänkta och kalibrerade handlingar mellan parterna, så skulle antalet kvinnor öka som vågar och vill ta detta steget.
Svar på tråden Kvinna, vill du pröva, har varit på Swingersklubb / Enkät