Inlägg från: Anonym (Man och make) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man och make)

    Kvinna, vill du pröva, har varit på Swingersklubb / Enkät

    Anonym (aldrig) skrev 2023-04-09 14:28:41 följande:

    Det finns ett par som har en blogg om sitt swingersliv. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter och jag har numera bara min jobbdator som är spärrad från sånt. De har i varje fall skrivit om sina erfarenheter bl a på klubben i Norrköping (?) har jag för mig. Och de skriver ganska raljerande över folk som är över 40 som tror att någon ska vilja beblanda sig med dem på klubben. Att folk borde ha självinsikt och inte gå dit och visa upp sig är de är överviktiga osv. 

    Jag önskar jag kommer ihåg vad den heter, men jag tror att om ni googlar på typ swingers så kommer den högt upp i listan. De skriver väldigt öppet om sitt swingande på olika sätt, klubbar och privata fester. 

    När jag läste den bloggen insåg jag att man måste vara snyggare än genomsnittet för att leva på det viset. Plus att man måste börja som relativt ung om man ska få ut något av det. 

    Nu finns det några i tråden som är äldre, men de verkar ju också vara extremt socialt kompetenta och snygga med högt självförtroende.


    Om två personer skriver nervärderande om äldre - då är det de två personernas bild, inget annat. Det som det möjligen säger är deras egen självbild. Om den sen stämmer överens med verkligheten kan man nog fundera över.

    Tror alltså absolut inte att man dra några slutsatser utifrån vad två personer tycker. 

    Jag har inte stor erfarenhet från sexklubbar men har väldigt svårt att tro att de som besöker dem är så mycket annorlunda än befolkningen i stort, dvs alla typer av människor finns där. 

    Föreslår att du skaffar en egen uppfattning istället för att utesluta att du inte skulle passa in! Testa och gå dit!!

    / Nyfiken på klubblivet
Svar på tråden Kvinna, vill du pröva, har varit på Swingersklubb / Enkät