Glömde fryst blandfärs framme
Jag hade tillagat köttfärsen ens utan ha reflekterat över om tanken den kanske skulle bli dålig.
Jag hade tillagat köttfärsen ens utan ha reflekterat över om tanken den kanske skulle bli dålig.
Så här en månad efter att TS tagit ut detta från frysen, får man ju hoppas att köttfärsen är antingen uppäten eller kastad för länge sedan.
Om det fortfarande ligger på köksbänken och inte krupit vidare av sig själv, släng!
Kanske det är så nu.
Annars är det bra för nästa som undrar det samma och inte vill vänta på svar och då läser svaren här.
Alltid varit rätt fascinerad av de som ska slänga mat när den inte är dålig.
Och till och med så bra mat att de smakar som den ska också.
Själv kör jag alltid den att titta, lukta smaka.(Och sure, det finns undantag där det är svårt att avgöra.)
Och kan ha mejerier upp till ½år över bäst före datumet.(Oöppnat då och typ kräm fräs.)
Komiskt nog blir kräm fräsen bara godare med tiden.
Har faktiskt aldrig hänt innan att jag gjort, du får ta det med den som gjorde det från början,
Jag tror inte ens autokorrekt ens ändrar det till min som en del också använder.
En komisk sak med särskrivning, det är att jag ibland automatiskt gör ett mellanslag.
För när jag skriver för hand så existerar inte ens särskrivningar.
EN del bakterier tillverkar giftiga restprodukter, men normalt med kött så är det sällan dessa ens existerar.
Så ja, måste hålla med i detta fallet och är larvigt.
Den farligaste av de alla som ray berättade om, den är anaerob bakterie dvs en som inte gillar syre.
Men den är inte aktuell här.
Är ingen fan av autokorrekt, därför undviker jag att den mot alltid.
Men ibland har man noterat man lagt bokstäver i fel ordning pga man skriver för snabbt.
Och då använder jag ordlistan, och där har ju det hänt man nån gång tryckt på fel rad och då kan det se lustigt ut ibland.
Dock kräm fräs är inget jag någonsin sett i ordlistan eller autokorrekt.