• EpicF

    Soc?

    Anonym (Nisse) skrev 2023-10-30 11:53:18 följande:
    Min resp. vill tona ner allt. Första gången vi blev anmälda gav jag tydligt uttryck för en avvikande åsikt, men den skrattades bort. Jag kan säga en del men argumentation är inte hennes paradgren varför jag skulle föredra att soc ställer frågor och kritiskt funderar över rimligheten i svaren även om dom är inlindade i glada skratt och rökridåer. 
    Far era barn illa? Blir de psykisk eller fysisk misshandlade av din sambo? Vanvårdas dem av din sambo? 

    Du kan skriva en anonym oroansamälan och ge detaljer, eller skriven öppen med detaljer. Men konkreta problem som involverar barnen. 
  • EpicF
    Anonym (Nisse) skrev 2023-10-30 16:34:20 följande:
    Det är under en lång tid och för helt olika saker. I min värld hade ingen av gångerna hänt, eller möjligen en av dem. Vissa är tvungna att anmäla för att skydda sin egen rygg. 
    Om inget har hänt, varför har ni då blivit orosanmälda till soc och varför har du då startat tråden? 
  • EpicF
    Anonym (Nisse) skrev 2023-11-27 10:50:14 följande:

    Jag var på väg att starta en ny tråd men väckar liv i den här....

    Det har vart lite rörigt med allt som hänt, men en snabbspolning frammåt är att jag kommer att prata med soc enskilt idag. Det jag undrar är vilka maktmedel soc har. Dom kan ju ta barnen vet jag, men så långt kommer det inte att gå. Är det det som dom har som bakomliggande hot för att få saker att hända? Jag önskar att soc kunde "tvinga" på mig och min respektive ett regelverk och rutiner. Jag har en god bild av vad som behöver göras men jag och barnen blir helt gaslightade hela tiden. 


    Gaslightade? 

    Nej, de kak inte "tvinga på er ett regelvärk" då det mesta av Socialens insatser är frivilliga. 

    Om du och barnen har det så dåligt med din fru/deras mamma så måste du skilja dig. Göra det bästa för barnen. Varför gör du inte det? 
Svar på tråden Soc?