• Anonym (s)

    Ljuger

    Kag har alltid tänkt att det är så lätt för en kvinna att lura en man att dom tar piller. Men har aldrig tänkt på det du säger. Men såklart kan det också hända. Hur fick du reda på det? Erkände mannen? Eller märkte du att du åt andra piller än du fått? Hur gick det till? var det han som gav dig tabletterna? 


    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-02-19 19:32:28 följande:

    Själv blev jag lurad av en man som bytte ut mina piller för att HAN så gärna ville att jag skulle bli gravid. Så det finns även idioter till män som gör sånt.

    Men självklart älskar jag barnet. 


  • Anonym (s)

    Det är fruktansvärt egoistiskt och fel. Jag själv har gjort det och känner ånger och vet att det är väldigt fel. Absolut inte stolt och känner mig vidrig, men tacksam att det inte blev någon graviditet då. Min tanke var att jag skulle säga att p-piller inte är 100% säkert och bara få han att tro att det inte funkade för mig bara. Men sen fick han veta det då det kändes fel, han blev väldigt besviken på mig med all rätt. Jag har fått barn efteråt och alla barn är gemensamt beslut. Vilket kag är tacksam för.

    Jag berättar detta för att jag tycker det är viktigt att informera om att dessa kvinnor finns och att män bör ha det i åtanke. Så jag rekommenderar män som inte vill ha barn, ta ansvar för att skydda dig. Äter kvinnan P-piller det är inte ens 100% säkert så mannen kan bara säga att jag är inte redo att få barn och P-piller är inte 100% så jag köper kondomer också så vi är extra skyddad. 

  • Anonym (s)
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-02-20 22:18:05 följande:
    Hade ingen kontakt efter BB tiden. Varit ensam mamma på heltid i över 20 år nu.
    Men vilken sjuk jävel! Så först lurade han dig till att bli gravid, erkänner det på BB för att sedan lämna och inte vilja vara med sitt barn. Varför lurade han dig till att bli gravid när han sen inte tar ansvar och är en riktig pappa? 
Svar på tråden Ljuger