Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet

    Anonym (Försöker se ljuset i tunneln) skrev 2024-03-28 22:42:15 följande:

    Många blir attraherade, men då man är så nerbankad psykiskt så kanske kommunikationen blir den bästa och man går därmed miste om något eller allt. Sak det då inte finnas stöttning för det ? Dvs regler för vad gällande dejting, annorlunda preferenser dvs där man kan finna sin motsvarighet ? Utan allt ska vara löst likt ytan på vattnet men ingenting djupare än så? 


    Har personligen legat med över 50+ st. Men depressionen har fått mig att backa. Det betyder inte att jag behöver hjälp för den utan jag behöver finna någon som förstår samt ligger strax i närheten till det värdet i relation till mitt egna. Därmed så kan vi passa. Men så tänker / fungerar det inte alls idag. Men ser hellre en annan som svag snarare som en gemensam styrka. Utan man går hellre som kvinna på den som är störst och mest chans att vinna en "faight" framför att vinna en faight mot livet tillsammans med den rätte som kanske påminner någon mera om sig själv men inte fullkomligt exakt men i närheten.


    Du skriver om den sexuella makten som kvinnor påstår sig har. och i nästa stund anger du att du själv legat
     med över 50 kvinnor.

    Jag är en attraktiv kvinna på 35, jag har legat med 5st. Jag hade ÄLSKAT att ha friheten (som du) att kunna knulla utan att bli stämplad som hora/slampa/dålig/inteflickvänsmaterial/madrass.

    jag avundas din makt att kunna ligga utan att tappa i anseende. Samt riskfritt från att kunna råka illa ut om man råkar följa med fel person hem. Som kvinna kan det faktiskt kosta mig livet i värsta fall.

    Jag avundas den sexuella makt och frihet män har
    ..
Svar på tråden Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet