Inlägg från: ClumsySmurf |Visa alla inlägg
  • ClumsySmurf

    Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet

    Anonym (jailbird) skrev 2024-02-25 13:13:40 följande:
    Det känner jag igen. Ett exempel är om en man gillar en yngre tjej. Då handlar plötsligt allt om hans utseende. Han kan inte ha nåt som en ung tjej attraheras av. Han får inte upp den. Varför välja gubbe när det finns många vältränade unga hunks?
    Man kan inte ha nåt gemensamt med stor åldersskillnad. Man ska tänka på ensamma singelkvinnor istället, i ens egen ålder. De längtar efter kärlek. Varför vill män bara ha yngre?

    Vänd på det här. Hur ofta ser man samma argument när kvinnor tänder på yngre killar?
    Handlar det om missunnsamhet?
    Inte mycket en yngre tjej har att erbjuda som inte en jämnårig har förutom utseendet vilket skulle kunna vara en rejäl egobost för en man som börjat få åldersynkor. Det är ju också lätt att framstå som mogen, erfaren och vis jämfört med en betydligt yngre, om man bortser från åldersskillnaden

    Det jag tycker det är intressant är att samma gubbar klagar på att allt handlar om utseende och ålder, projektion?


  • ClumsySmurf
    Anonym (jailbird) skrev 2024-02-26 13:13:15 följande:
    Ja, så skrev kvinnorna i mina trådar. Vi män fattar inte hur förbrukade och att bäste före gått ut, när vi kollar på yngre tjejer. Vi borde skämmas.

    Jag ansågs vara äcklig gubbe som ingen ung tjej vill ha, när jag skrev om en yngre tjej jag var kär i. Jag får inte upp den heller.
    Kvinnor mindre ytliga? Bullshit!
    Ville hon ha dej?
  • ClumsySmurf
    Anonym (Tjafset) skrev 2024-02-29 15:28:29 följande:
    Ständigt detta tjat om "sex är ingen rättighet", nej, och då ska detta gälla för bägge könen, och folk ska inte reagera om någon svarar i en tråd där en kvinna klagar över för litet sex i ett förhållande, att "sex är ingen rättighet". Det är det inte ens när man lever i ett förhållande. Samtycke krävs alltid!
    Om någon tycker att sex är en rättighet och det är inte bara något som är uppenbart i hans jävla spammande, han har också skrivit att det är, då är det kanske inte så konstigt att han får höra att det inte är.


  • ClumsySmurf
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-03-01 16:59:18 följande: #425
    ClumsySmurf skrev 2023-02-23 10:33:26 följande: #424
    Om någon tycker att sex är en rättighet och det är inte bara något som är uppenbart i hans jävla spammande, han har också skrivit att det är, då är det kanske inte så konstigt att han får höra att det inte är.
    Och var har jag skrivit det? 
     Och varför frågar du det?
  • ClumsySmurf
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-03-01 22:27:33 följande:
    ClumsySmurf skrev 2024-03-01 19:31:03 följande:
     Och varför frågar du det?
    Var har jag skrivit om rättighet till sex? 
    När jag svarade ett av dina inlägg för en månad sedan klistrade jag in jag två av inläggen där du påstår att sex är en rättighet så jag undrar varför du undrar.

    www.familjeliv.se/forum/thread/82702880-massa-ensamma-man-overallt/153
  • ClumsySmurf
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-03-04 10:11:31 följande:
    Det är mer socialt accepterat att klaga på "dåliga personer" än att andra ska sänka sina krav. 
    Om en kvinna tycker att jag ska sänka mina krav och välja henne vilket är en förlust för mej och vinst för henne så är det för att hon anser att hon har rätt till och att jag är skyldig att ge, och hon har nog väldigt svårt att förklara det där med hennes rättigheter och mina skyldigheter för hon förstår ju hon också att hennes narcissism (för att hon är hon) inte är ett argument som jag köper så hon försöker väl med om du har ont i kuken och inte kan knulla så ska du inte få rätt till vård om inte exempelvis sex är min rättighet.

  • ClumsySmurf
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-03-04 15:18:23 följande:
    Man får klaga på något som andra saknar? 
    om en kvinna svarar mitt inlägg med att spamma får jag klaga på att hon saknar något, exempelvis vanligt folkvett
  • ClumsySmurf
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-03-04 16:53:47 följande:
    Jag ser inga problem om en kvinna skulle klaga på mäns val. 
    Det är det som ni redan gör.
    Det blir bara mer rättvist om männen ska få också klaga 
    Om en kvinna klagar på att hon inte får klaga för att jag klagar på att hon klagar på att jag inte vill sänka mina krav, då ska hon inte heller få klaga när jag klagar på att hon saknar något, exempelvis i huvudet.


  • ClumsySmurf
    Anonym (ABC) skrev 2024-03-04 20:11:43 följande:
    Hur många gånger har du citerat exakt samma inlägg och varför?
    På A svarar jag många, på B svarar jag alltid retar det någon och på C svarar jag A+B
  • ClumsySmurf
    Anonym (Försöker se ljuset i tunneln) skrev 2024-03-28 22:44:35 följande:

    Seriöst, börjar tänka att i det här landet så ska man bara ge sig ut och slå någon tillräckliogt hårt för att sedan få hem denne och dne kommer att börja älska en. För är man en man som ger respekt och lyhördhet så får man ingen fördel överhuvudtaget längre idag. Kanske om du är 38 år och uppåt men inte yngre än så längre idag förutom några enstaka då


    Jag tycker det är lite intressant att man som klagar på kvinnor som klagar på män tänker att alla män under 38 som har/haft en relation är kvinnomisshandlare, det är något värre än radikalfeministen/fulforskaren eva lungren.

    Jag tycker du har svårt att diskutera sakligt samt tänka utifrån ett samhälls perspektiv och inte utifrån sina egna känslor samt misandri.
    Anonym (Försöker se ljuset i tunneln) skrev 2024-02-24 13:41:18 följande:

    Sådär! Jag skrev specifikt att antydan om gay inte var relevant i min ts. Ändå har jailbird lyckats dra kommentaren. 

    Vet ni, jag är faktiskt villig att träffa några av er i grupp i verkligheten för att diskutera detta vidare. Vill så gärna få se vad ni är för typer. Utan att mena det hotfullt eller aggressivt på något sätt utan endast sätta oss ner över en ev grillning och prata genuint. 

    Ni som vill och vågar stå för era åsikter och resonemang, skriv gärna utan att vara anonyma så kommer jag ta kontakt med er. Självklart ska det förhålla sig till att vara trevligt och inte beter oss illa mot varandra. 

    Ni får då träffa mig, som blivit kallad för incel men har gått hem hos kvinnor och gör det fortfarande men p ga olika orsaker ändå inte lyckats finna mig en trygg partner. 

    Väntar på att ni skriver oanonymt så vi kan bestämma träff som grupp. Då behöver ni heller inte vara rädda. 

    Hur många i den här tråden vågar stå för sina åsikter helt enkelt? 


    Du som skriver dubbelanonymt vet att det är inte många på FL som har lust att outa vilka de är IRL så det där med att "våga stå för sina åsikter" är inget du behöver vara orolig för, antar att det är därför du är så modig.

    Det man sagt till främlingar IRL är nästan som osagt eftersom det inte blir några konsekvenser som räknas, FL är nästan värre eftersom man kan man bli spärrad i 24h om man 'säger' något dumt och det kan ju bli lite små tråkigt, jag har svårt att förstå varför någon skulle vara rädd för att säga vad h*n tycker till dej IRL, en främling.

    Är du väldigt speciell på något sätt så främlingar bryr sej väldigt mycket om vad du tycker om deras åsikter eller är det bara något med logiken som haltar?

  • ClumsySmurf
    Anonym (Försöker se ljuset i tunneln) skrev 2024-03-29 18:37:51 följande:
    Som sagt, jag träffas mer än gärna en varm kväll i sommar. Har du förslag om tid och plats? Gärna på den östra sidan om Vättern bara.
    Inbillar du dej att någon tror att du vågar stå för dina åsikter när du själv är dubbelt anonym?

Svar på tråden Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet