Inlägg från: Anonym (Lätt som en plätt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lätt som en plätt)

    BF december 2024 - liten grupp

    Gravid med andra barnet, bf 6 dec, 38 år. Känner mig inte gravid förutom lite åksjuka-illamående vid underliga tillfällen.

  • Anonym (Lätt som en plätt)

    Nu börjar illamåendet dra igång ordentligt. Det enda som hjälper är att äta och jag har redan gått upp nästan 4kg. Var "bara" några kilon överviktig i början av graviditeten vilket inte var så farligt med tanke på att mitt äldsta barn är ett år. Men min oro är att det kommer dra iväg som vid grav #1 då jag gick upp 28kg och fick havandeskapsförgiftning. Småätandet mot illamåendet känns som ett nödvändigt ont, däremot har jag ingen specifik craving. Några tips, eller andra som har liknande bekymmer?

  • Anonym (Lätt som en plätt)
    nellys skrev 2024-04-25 15:17:19 följande:
    Inga tips tyvärr men samma här, måste äta konstant för att inte vara illamående. Eller ja illamåendet finns ju där men blir bättre om jag äter. Knäckebröd med smör är en hit. Min förra graviditet åt jag mycket morötter. Men alltså jag är sugen på allt möjligt. Så fort jag ätit det jag är sugen på så går det över typ haha. Häromdagen var det dammsugare. Men annars mest salt, vilket är väldigt olikt mig som är chokladälskare. Smörgåstårta har jag suktat efter i några dagar nu så kanske köper det i helgen. Gått upp 2kg och ser ut att vara i v.20 på kvällarna haha. 
    Härligt med all variation i dina cravings. Ska testa knäckebröd, kanske kan vara något. 
Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp