Inlägg från: Anonym (Hin håle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hin håle)

    Man som har problem att uttrycka sig känslomässigt

    Otäck att du vill att din man ska ändra sig för ditt dåliga självförtroendes skull. 
    Jag tycker att du ska uppskatta din man som han är, njuta av hans fina sidor istället för att känna dig sårad alternativt kränk för att han inte är precis som du vill och behöver för att bli egoboostad! 

  • Anonym (Hin håle)
    Anonym (Bekräftelsebehov) skrev 2024-03-31 17:41:05 följande:
    Du har rätt i vad du skriver. Vi hade en lång diskussion igår och han ska verkligen försöka bekräfta mig mer. I min trådstart lät det som om jag aldrig blir bekräftad, det stämmer inte. Han säger visst fina saker men inte så ofta som jag vill. Idag, till exempel tog han sig tid för mig genom att komma hit och hjälpte mig sätta upp en lampa och lite annat. Han frågar ofta om vi ska äta tillsammans, tar på mig, pussar mig osv. Trots att han behöver sin egen space och inte kan somna när jag ligger nära honom somnar jag alltid i hans famn när vi sover tillsammans. Jag fattar att han älskar mig men visar det på sitt sätt. 
    Detta.....alltså....otäckt 
  • Anonym (Hin håle)

    ......

    Du verkar vara narcissist, eller helt enkelt otacksam....


    Anonym (Bekräftelsebehov) skrev 2024-03-31 17:43:51 följande:
    Vi är alla olika och jag tycker inte jag är otäck. Vi har olika behov och jag tror att de flesta mår bra av att bli bekräftade då och då. Ska tillägga att vi bor inte tillsammans och ses inte varje dag, kanske därför jag behöver bekräftelse? Jag njuter av hans fina sidor, det för jag verkligen men hade som sagt önskat att bli bekräftad ibland. Han har tagit det till sig och ska försöka att inte bara låta sina tankar stanna i huvudet utan även få ut dem.
  • Anonym (Hin håle)
    Anonym (Bekräftelsebehov) skrev 2024-03-31 18:05:22 följande:
    Tack för den! Jag är ingen narcissist eller otacksam. Jag tror att alla människor någon gång mår bra av att bli bekräftade. Om du inte kan skriva annat än att jag är narcissist eller otäck kandu faktiskt sluta skriva. Jag har mått jättedåligt över detta.
    Du har precis skrivit ett meddelande om hur fin han var mot dig, hjälpsam när du  ehöver hjälp, gör avkall på sina behov till fördel för dina när ni ska sova osv osv men det duger inte tydligen? 
  • Anonym (Hin håle)
    Anonym (Bekräftelsebehov) skrev 2024-03-31 18:18:17 följande:
    Jo, jag stannar ju kvar hos honom pga detta. Önskar dock också att han ibland öppnar munnen och säger något. 
    Okej, jag förstår. 
Svar på tråden Man som har problem att uttrycka sig känslomässigt