• Jemp

    Hon har så bråttom

    Det låter inte hetsigt men hon vill ju ha besked. Gällande hopflytt är det ju du som backat från tidigare planer och verkar vilja göra det igen. Är ni olika investerade i förhållandet vill hon nog veta det och ev ha möjligheten att lämna.
    Samma sak med barn. Även om det inte är dags än, så är det ingen vits att hon väntar på dig om hon jättegärna vill ha barn och du inte. Det är snarare underligt att inte ha pratat om det efter ett år tycker jag (som framtidsplan). 

  • Jemp
    Anonym (Nudelsoppa) skrev 2024-03-29 08:58:00 följande:
    Vi kände varandra rätt bra när vi började dejta och visst har vi pratat barn tidigare, men jag har sagt som det är, att jag inte kan svara på det. Det är inget rungande ja men stänger ju inte dörren till det. Sen har frågan kommit upp ett par gånger men mitt svar är ju oförändrat. 
    Ja, är du tydlig med det är enda felet du gör att du slutar svara. Fruktansvärt otrevligt.
  • Jemp
    Anonym (Nudelsoppa) skrev 2024-03-29 09:53:21 följande:

    Så klart alla kvinnor här tar hennes parti. Jag är inte oengagerad men jag behöver tid på mig innan jag kan fatta beslut eller ge några raka svar på så stora frågor! Längtan efter att bo ihop och bilda familj inte funnits innan, men jag utesluter ju inte att den kommer om jag ger det tid. Det är väl bättre att jag är ärlig med att jag inte kan ge några svar, att jag inte vet, än att jag lurar henne och säger ja till saker jag kanske ångrar mig om sen?


    Fast du har ju redan sagt till henne att ni ska flytta ihop?
  • Jemp
    Anonym (Lägg av) skrev 2024-03-30 12:40:01 följande:

    Jag håller med att man ska ta upp viktiga frågor och inte slösa tid om någon inte vill samma sak men att sitta och snacka att kvinnor i 30års åldern är gamla och att tåget gått är lite att ta i. Man lever inte endast mellan 20-29 och MÅNGA får barn mellan 30-40 och har levt länge och fått uppleva barnbarn osv. Allt är individuellt och typiskt att de som blivit unga mammor snackar skit om kvinnor i 30års åldern. Ni är inte bättre eller mer värda för att ni blivit mammor yngre än andra.


    Fast det är det ju ingen som sagt. Däremot att som 30årig kvinna gå och vänta på en man som inte ens vet om han vill ha barn, det är riskabelt. 
    Ts vill flytta ihop om nåt år tidigast. Han har redan brutit tidsplanen 1 eller 2 gånger. Sen är Det en fördel att bo ihop ett tag, de verkar vilja resa (utan barn), osv. 


    Om flickvännen väntar på ts i ett par år och han sen konstaterar att han inte vill ha barn, så är det bråttom att hitta en annan partner, hinna stadga sig (flytta ihop, bo ihop osv) och få barn. 

  • Jemp
    Anonym (Lägg av) skrev 2024-03-30 22:46:46 följande:

    Elsa: jag har inte sagt att de har all tid i världen men här snackas det som att man endast kan få barn mellan 20-29 och som att så fort kvinnan fyllt 30 så är hon en tant. Jag har en vän som kämpade med ivf i tidiga 20 års ålder så lägg ner skitsnacket.


    Du får träna upp din läsförståelse. I så fall hade det ju varit en ickefråga om barn i ts fall, vilket alla betonar att det inte är. 
Svar på tråden Hon har så bråttom