• Anonym (Ylva)

  Varför köper människor sex?

  Jag har en enkel fråga, varför köper människor sex? 


  Jag kan verkligen fundera över detta och de personerna som förespråkar att vi ska legalisera sexköp. Varför ska man få köpa sex och varför skulle man just vilja köpa sex? 


  Det känns otroligt omständigt om man nu vill ligga. Jag har haft alltifrån KK:s, relationer och nu har jag min man? att ligga så mycket jag önskar har aldrig varit ett problem. Lättillgängligt och gratis. 

 • Svar på tråden Varför köper människor sex?
 • Anonym (Massa olika orsaker)

  Oj. Det finns många orsaker till att någon kan vilja det. Bara ett par exempel: Man vill ha sex med vackrare kvinnor än man kan få normalt, man vill ha udda sex som ingen vill göra utan att få betalt, sexlöst äktenskap, man vill ha kravlöst sex tex. bara få ligga still och njuta istället för att behöva prestera så att kvinnan också njuter...finns hur många orsaker som helst.

 • Anonym (Spyr på torskrens)

  Och alla skäl här ovan bottnar i precis samma ocharmiga egenskap hos dessa stinkande torskar - empatilöshet.

  Bara äckel ligger med kvinnor som egentligen inte vill utan bara gör det för att de är ekonomiskt nödställda. 

 • Anonym (P)

  Inte för att jag någonsin skulle köpa sex, men alla har inte så där fruktansvärt enkelt att hitta någon att ligga med som TS, det kan vara bra att komma ihåg.

 • Anonym (Hej)

  Jag har köpt sex i Red Light District i Amsterdam några gånger. Jag gör det för att kvinnorna där är så sexiga. Glad

 • Anonym (Per)

  Jag kan absolut förstå känslan ni har som är negativa till sexköp. Bortsett från att vi har lagar och praxis som säger att det är olagligt så kan jag tycka att samma känsla finns där till viss del när man hämtar hem en kvinna från något fattigt land för att bli ihop med. I den kvinnas värld kommer hon nästan enbart att bli ihop med killen pga hans pengar. Även om det oftast inte räknas som sexköp så är effekten ungefär den samma som ett sexköp. Mannen kommer ofta ha fått hit någon som är väldigt undergiven. 

 • Anonym (förnedrande)

  Ja man kan bli förundrad över att folk vill ha sex med någon som egentligen inte vill ha sex tillbaka med en, som många gånger tom föraktar en och det betalar man för. När man vet att många inte väljer själva att köpa sex man vet aldrig vilka som är tvingade eller så ha man valt det pga självförakt, dåligt mående, ekonomisk eller annan utsatthet. 
  Man tror att att den prostituerade själv gillar det men så är det ju inte, vem vill ha sex flera ggr om dagen med okända?
  Men många inbillar sig att det många prostituerade gör det och tycker om det.
  Nej du betalar någon som inte valt att ha sex med dig för att du är du utan tom
  ofta föraktar dig.
  Märkligt att någon ens vill betala för det!
  Att man anser sitt eget sexbehov går före att man inte ens tar reda på om personen man köper sex av gör det frivilligt.
  Varenda gång man gör en razzia på en bordell är stor del av dom som jobbar där inte frivilligt och många är tom under 18 år.

 • Dr Nail

  Det är bara en vara. Varför köper folk ett kilo fläsk?? Man köper för att det säljes, såklart!

 • Dr Nail

  ...varför idioter köper sex i Sverige, det kan man dock undra. Det är så lätt att åka utomlands och knulla.

Svar på tråden Varför köper människor sex?