Inlägg från: TantGsgubbe |Visa alla inlägg
  • TantGsgubbe

    dax snart.

    Något för dig att äta, bok/tidningar till dig och frugan e alltid bra (man vet ju inte hur lång tid det tar), DRICKA främst till henne men även till dig. Rekomenderar starkt att hon tar med en kudde hemmifrån som hon trivs med det kommer hon inte att ångra.
    Även du skall ha bekväma kläder som du kan tänka dig att ha på dig typ 24timmar :) (typ mysbyxor, tofflor, varm tröja som du kanske kan sova lite i om frugan din tillåter och det drar ut på tiden). Kamera! jag säger glöm videokameran .. personligen hade jag inte fått använda den hehe.
    kommer kanske på något mer .. uppföljning kommer i sådanafall

  • TantGsgubbe

    Egna kläder för en vecka behöver du inte ta med dig på direkten, lite beroende på hur långt du har hem från sjukhuset dock. Är det inte för långt är det bra att efter typ 1-2 dygn ta en snabbsväng hem och plocka upp det ni behöver som ni glömde när ni fick "bråttom" :)

    En sak som kan vara trevlig är ju givetvis att ta med något litet gosedjur till den 3dje i familjen, det kan bli en trygghet framöver då "doften" från den kan sitta kvar länge i minnet, vi hade med oss ett eget litet täcke till skruttan.

Svar på tråden dax snart.