Bästa smörgåstårtefyllningen
Som inte innehåller fisk eller räkor? Eller blir för jolmig? (För mycket créme fraische och majo/ färskost) tips efterfrågas
Det är lite just vad smörgåstårta är och mastig på dessa mejerier eller majonnäs.
Hur som helst, denna har majonnäs i sig, men passar superbra på en smörgåstårta och gjort den många ggr till smörgåstårta och då utan hummer/räkor.
Men lobster roll röra är fin.
Det är majonnäs, det fina på sellerin främst och finhackad, salt, peppar, citron och lite finhackad gräslök, och gör man med lax eller skaldjur så gör inte heller dill bort sig i den.
Och den känns lätt fastän den har en del majonnäs i sig och antar pga citronen.
Sen har man de som en del gett ovan, tex som leverpastej och gurka.
Annars siktar man ju just på smakrika saker, många av dessa är just fisk och rökt, så kanske ersätta med mer rökt kött än tex bara skinka.
Finns ju kalkonben att köpa som går skiva fint, eller röka en själv som inte är svårt alls och då även andra kött.
Själv gör jag två varianter och efter jag bakat smörgåstårtan och på var sin sida.
Och ofta är det mjukost och majonnäser och leverpastej mellan, och sen skinka ena sidan och rökt lax på andra.
Och sen en massas dekoration med olika grönsaker och ost på skinksidan, ägg på fisksidan.