• majflickan

    Junibebisar-05, del 13

    Ja då var det dags igen. Väldigt vad fort trådarna går.

    HOppas ni hittar hit oxå.

  • Svar på tråden Junibebisar-05, del 13
  • Felixxmor

    Har ingen dagis bild att visa, ska fotas på torsdag.
    Men här kommer en bild på min lille 3 åring.
    Bilden är från Cypern, förra månaden.

    Charmig pojke!!!


    Stolt mamma till Felix 050601 och Liam 070828
  • kajsa835

    har inte heller plus, men nån annan kanske vill lägga in bilden?
    www.familjeliv.se/hem/kajsa835/gallery/phpnf95fd.jpg

    malkolm önskar sej en egen cdspelare i julklapp, han lyssnar mycket på sagoband och sagocd när han ska lägga sej. han har dragit ut på nattningen väldigt mycket tidigare, men nu somnar han på en kvart när han lyssnar och man behöver bara fixa iordning allt för han.
    sen vill han väll ha bilar (Cars) fortfarande, han har massor, men gillar dom så mkt
    och rorri vill ahan ha med. och så har han tomas tåget duplobana som han leker jättemycket med som dom rear ut nu så det ska han iallafall få, sen får vi se vad det blir av allt det andra!

    kul med bilder!

  • primusbarn

    Hej!
    Kul att se den här tråden igen
    Här är allt bra. Lillasyster Inez har börja krypa och retar gallfeber på Edvin när hon försöker ta hans leksaker Det är väl sånt man får räkna med, vi hade det annars ganska lugnt fram tills hon började röra på sig.

    Julklappar ja, vi funderar också på en cd-spelare. Kanske några filmer också, tex cars.
    Han har börjat leka med vanligt lego, men jag tror inte vi ska köpa mer än vad vi redan har. Det är alldeles för stoppa-i-munnen-vänligt för Inez. Dålig timing egentligen, men duplolegot blev för tråkigt och vi kunde ju inte vänta tills Inez inte stoppar saker i munnen längre, Edvin måste ju få ha sina leksaker.

    Så här såg han ut i somras:
    http://www.familjeliv.se/hem/primusbarn/gallery/phpqbcmwh.jpg

  • majflickan
    En bild på Anton. Tagit för en månad sedan ungefär.

    Fick hem korten från dagis igår men där ser han jättesur o ledsen ut. Han e ofta glad men sällan på kort så detta blev jättebra=)
    <img src="/lib/client_count.php" width="1" height="1" alt="client_count" /> var _rsCI="familjeliv-se"; var _rsCG="0"; var _rsDN="//secure-dk.imrworldwide.com/"; var _rsCC=0; var _rsSE=1; var _rsSM=1.0; <img src="//secure-dk.imrworldwide.com/cgi-bin/m&cg=0" alt="" />
    Anton 050613, Meja 080529
  • majflickan

    Jaha det blev väldigt konstig text bara första raden som stämde ju.

    Anton är ofta glad men sällan han e det på kort. SÅ detta blev rikigt bra.

    Dagis koret vi fick hem var inte alls bra, han ser både sur o ledsen ut.

    Just nu har Anton 39 graders feber. Hoppas han sover bort det inatt!


    Anton 050613, Meja 080529
  • Tove H

    Hej hej..
    Har var det dött!!!

    Ska till läkaren igen med theo idag.. han är så himla förstoppda jämt, det har gått så långt att han får feber varje gång å får så ont att det inte går at tprata med honom, han bara skriker... när han har fårr resulax sen så slocknar han av utmattning. Så måste få hjälp med att få honom att inte bli försoppad..

    Annars e allt lugnt här hemma.. Ska flytta till en fyra vid årsskiftet.

    Inga fler syskon på g????

    Ha en underbar dag.


    ♥¸.?°´¯) ♥Theo 050622 å Ronja 070209♥¸.?°´¯) ♥
  • majflickan

    Usch vad jobbigt han har det stackarn. blev lätt själv förstoppad när ja var liten o när jag e gravid, rikigt jobbigt.
    En kompis dotter var oxå det som mindre. Hon fick medicin för det. Men sen slutade de med det o hon fick en kiwi om dagen o det räckte för hennes mage. Hoppas de kan hjälpa honom.


    Tove H skrev 2008-11-12 09:30:25 följande:
    Hej hej.. Har var det dött!!! Ska till läkaren igen med theo idag.. han är så himla förstoppda jämt, det har gått så långt att han får feber varje gång å får så ont att det inte går at tprata med honom, han bara skriker... när han har fårr resulax sen så slocknar han av utmattning. Så måste få hjälp med att få honom att inte bli försoppad.. Annars e allt lugnt här hemma.. Ska flytta till en fyra vid årsskiftet. Inga fler syskon på g???? Ha en underbar dag.
    Anton 050613, Meja 080529
  • kajsa835

    malkolm har 40,4 grader i feber idag. men är ganska glad och kämpar på ändå, så han har fått lite alvedon får vi se vad som händer sen.
    lillebror hade samma i helgen så det är väl nått virus, men han är inte nått snorig eller så.

  • Prinssestårtan

    Hej. Nu äntligen ska Nellie bli storasyster, beräknat till den 12/5.

  • JCA

    Jag har fått ett MONSTER!!! Någon mer? Känns skitjobbigt nu och har gjort det några dagar... Han blir arg för minsta lilla grej, sådär otäckt okontaktbar arg...

  • majflickan

    Grattis=) va roligt


    Prinssestårtan skrev 2008-11-12 18:44:14 följande:
    Hej. Nu äntligen ska Nellie bli storasyster, beräknat till den 12/5.
    Anton 050613, Meja 080529
  • Tove H

    JCA: vi har klarat oss bra än så länge, men det kommer nog. Jag bara väntar... *suck* Har hört att det inte är kul...

    GRATTIS PRINSESSTÅRTAN!!!!!!!!!!!!!!!


    ♥¸.?°´¯) ♥Theo 050622 å Ronja 070209♥¸.?°´¯) ♥
  • JCA

    Prinsesstårtan: Grattis! Förlåt, såg inte ditt inlägg igår. Jag var så inkapslad i mitt monsterproblem...
    Tur att han är så glad annars iallafall, annars vet jag inte hur jag skulle klara det. Det jobbigaste är att det kommer från ingenting, det går liksom inte att förutse domhär ilskattackerna...

  • majflickan

    Anton e väl ändå hyffsat go nu, men e det något han blir sur över så skriker han jättehögt, o han gnäller. Sen har han börjat o slåss lite lätt ibland om det inte blir som han vill.

    Han har kommit på att det e otroligt roligt o pussla nu, meen han har några pussel med 9 putar i så det e ju bara en bit som inte har någon kant o den e lätt o sätta fel o då passar den itne riktigt o då bankar han på den o skriker. Det är rikgit frustrerande


    JCA skrev 2008-11-12 21:17:29 följande:
    Jag har fått ett MONSTER!!! Någon mer? Känns skitjobbigt nu och har gjort det några dagar... Han blir arg för minsta lilla grej, sådär otäckt okontaktbar arg...
    IDag e iaf anton på dagis igen efter o vart hemma hela veckan. Ja sa åt dom o göra av med lite neregi på honom=)
    Anton 050613, Meja 080529
  • majflickan

    Ja måste höra med er. Anton slutade ju med blöjan här i somras, eller iaf när han kissar o det funkar som oftast rikigt bra. men han vill fortfarande bajsa iblöjan. Men ibland så blir det att han kissar bara o sen vill ta av sig den inte ofta men det händer. O idag blev jag så trött på det för han vet så väl att han ska kissa på toaletten/pottan så jag sa att jag slänge blöjorna nu så får han fixa det som med kisseriet. Ja e trött o inte på bästa humör just nu heller så det mesta går emot.

    Men kan man göra så? var för för förhastat? Vi vill ju att han ska sluta med blöjorna helt oxå men var detta dumt o göra såhär? Någon med förslag? Snälla=)


    Anton 050613, Meja 080529
  • JCA

    När Erik slutade med blöha dagtid i somras sa jag till honom att nu finns det bara nattblöjor kvar. Det var ju samma blöjor men jag sa att det var nattblöjor. Jag tycker det är helt ok att göra så som du gjorde, någonstans måste man sätta en gräns och endel barn behöver mer pushning än andra.

  • majflickan

    Idag har Anton frågat efter blöja en gång men när vi sa att dom var borta så gnällde han lite men sen hände inget mer. Han gick inte o satte sig på pottan eller toaletten ist.

    Jag är bara så rädd att han ska bli förstoppad om man gör såhär.

    Att han gör det i blöjan e väl bara av bekvämligheter han vet ju när det e dags o bajsa för han ber ju ändå om blöja då.


    Anton 050613, Meja 080529
  • bea85

    Prinssestårtan grattttis va roligt.

    Loke är ett riktigt monster då och då eller monster och monster JA KAN SJÄLV heter de väll jag vet bäst oxå typ. men de kommer och går men har lärt mig att leva med honom. de börjar ge mid sig.

    majflickan: har inte ahft problem med sånt så kan inte ge råd men tycker inte du va för hård eller så. ibland e de ju att man e lite hårdare och tydligare för att de sak inse att de kan. hopaps de löser sig

  • majflickan

    det har faktsikt funkar bra. Visst varje gång han behöver bajsa så frågar han efter blöja men vi säger att det inte finns någon o till slut så har han satt sig på pottan. O efteråt har han varit supernöjd o vi har berömt han så mycket det går. Hoppas det kan fortsätta såhär bra o att han slutar fråga efter blöja snart!


    Anton 050613, Meja 080529
Svar på tråden Junibebisar-05, del 13