• Skuttan83

    Någon mer som har underprodukton på hormoner och tar bla tillväxthormon?

    Jag har sedan jag var 7 år tagit tillväxthormon och levaxin. Senare när jag närmade mig puberteten så började jag med östrogen och progetseron.

    Det jag skulle vilja med den här tråden är att få kontakt med någon annan som har något liknande och försöker bli med barn eller har barn trots det här. Själv så har jag precis börjat få hjälp av IVF klinik.

  • Svar på tråden Någon mer som har underprodukton på hormoner och tar bla tillväxthormon?
  • Skuggan80

    Hej,

    Jag har tagit tillväxthormon sedan jag var 14 år..och likaså östrogen. Mao har jag ingen egen produktion av dessa hormoner, och saknar lite andra hormoner också, som tex levaxin. Är precis inne på min första IVF-behandling för att försöka få hjälp med att få vårt första barn.
      

  • Skuttan83

    Åh vad roligt att få kontakt med någon annan. Det verkar som vi har samma problem. Jag har en låg egen produktion, men inte mycke mer än så. Du har förstås provat ägglossnisgs stimulering, funkade det inte för dig?

    Jag ska börja med Puregon vid nästa mens, håller tummaran att det ska ge något resutat! vil så gäran ah ett litete barn!

    Lycka till med erat ivf försök Glad

  • Skuggan80

    Hej igen,

    Tappade bort mig från den här tråden.

    Ja, vi har testat ägglossningstimulering 4 ggr...2 ggr blev det 1 st fin blåsa och man fick gå hem och mysa...de andra gångerna blev det fler blåsor..alltså fick vi inte.
    Så vi gick över till IVF för att inte slösa massa tid och jag vill gärna påskynda hela processen.
    Kollar du ditt levaxinvärde innan du kör på?

    Tyvärr har jag precis testat minus efter första IVF...så nu måste jag höra av mig till läkarna..         

  • Skuttan83

    Vad synd att ni inte plussade!  Men det är ju positivt att ni fått fram fina ägg i alla fall.

    Jag har precis börjat med Puregon, har fått starta med dos 75, ska träffa läkaren nu på ons den 14/9, hoppas verkligen att det visar något då. Skulle bli så glad om det visade att jag åtminstone svara på Puregon!

    Vad tog du för äl-stimulering, Pergotime eller Puregon? (det kanske finns fler också)

    Nä jag kollar inte Levaxinet, eller jag kollar ju en gång per år inför läkarbesök på medicin kliniken. Har tagit samma dos i flera år, 1 tablett 100 microgram/dag. Hur mycket tar du? har du fått justera din dos nu när du försöker bli gravid?

  • Skuggan80

    Hej igen,

    Lycka till med ditt försök nu!

    Jag har stimulerat tillväxt av mina äggblåsor med menopur och ägglossning med ovitrelle.

    Jag har lika stor dos levaxin som du, och kollar det också ca 1 gång per år. Men eftersom det verkar vara viktigt både för fostrets utveckling och tydligen för möjligheten att bli gravid tänkte jag nu föreslå för mina läkare att kolla det under själva behandlingen.

         

Svar på tråden Någon mer som har underprodukton på hormoner och tar bla tillväxthormon?