• fundersamkille92

    Negativt på stickan trots utebliven mens !

    Hej!


    Vi är ett par som försöker bli med barn har gjort nu över en lång stund. 
    Min tjej skulle haft mensen för 13 dagar sedan men inget tecken på att den kommer heller, så vi köpte grav test och båda visade negativt.
     Som sagt är hon 13 dagar över så man tycker det är lite konstigt hon känner också bl.a ''Metall smak i munnen'' som om hon har ätit på ett par nycklar eller kedja, hon får konstiga lukter ibland och maten smakar skit. Mindre energi trött hela tiden & magen är hård längst ner, kissar väldigt ofta, ömma bröst. Ont i magen har hon också säger hon och mycket av detta är ju symptom och hon känner sig allmänt konstig illamående va hon också igår för den delen MEN trots allt detta som pekar på en graviditet så visar testerna NEGATIVT Vad ska vi göra? Vill ju inte direkt förlora hoppet ! Förvånad men alla signaler som har kommit pekar ju på graviditet även signaler som hon inte ens visste kunde va pga graviditet. så min fråga är: Borde vi vänta ytterligare ett par dagar på att testa eller vad tycker ni ?


     


     

  • Svar på tråden Negativt på stickan trots utebliven mens !
  • sosso98

    Låter som om hon är skengravid, har hon alla dessa symtom är hcg så pass hög att det borde ge utslag på stickan vilket det tyvärr inte gör. Alternativet är att ni ringer gyn för att göra ett vul

  • fundersamkille92

    Ja men tycker det är så himla konstigt har också läst att många som inte det ger utslag heller förens dag 15+ osv så man får hoppas att det inte är skengraviditet Gråter men skall ringa på månd till gyn så får vi se där. Hoppas verkligen att det är en liten som är på G !

  • sosso98
    fundersamkille92 skrev 2017-10-10 20:07:07 följande:

    Ja men tycker det är så himla konstigt har också läst att många som inte det ger utslag heller förens dag 15+ osv så man får hoppas att det inte är skengraviditet  men skall ringa på månd till gyn så får vi se där. Hoppas verkligen att det är en liten som är på G !


    Det är nog ganska ovanligt att få utslag så sent. jag har själv varit skengravid och då har jag endå fött ett barn innan och vet alla symtomer. Jag var 100% säker på att ja var gravid mIn mens var sen m.m gjorde ett vul som konstatera att ja ej var med barn 1 dag efter vul fick ja min mens. Kroppen kan spela en ett spratt för att man letar symtomer. Mitt råd är att sluta tänka så mycket på det även fast det är svårt.
  • sosso98
    fundersamkille92 skrev 2017-10-10 20:27:20 följande:

    Hur har det varit för alla er andra gällande tester, hur många dagar har ni gått tills det blivit positivt på testet ?


    Ja testade samma dag ja skulle få min mens och fick positivt på stickan.
  • fundersamkille92

    Okej. Vi har liksom inte direkt tänkt så mycket på detta förens när hon va sen dag 9 tror jag det va och vi har ju pratat om detta innan att vi vill ha barn såklart men vi skulle bara ta det som det kommer och nu är hon ju sen så vet inte hur hon kan bara bli skengravid bara sådär trots vissa symtom som hon har visste hon inte ens om som tillhörde graviditet när hon sökte på nätet men men ja vi får se på måndag. Läste också om några som testat dag 11 negativt dag 12 neg dag 13 neg dag 14 Positivt och dag 15 positivt så jag får ju bara hålla tummarna

Svar på tråden Negativt på stickan trots utebliven mens !