• Herrman Hedning

    Gravida Män !!

    Ombytta roller om alla män över en natt beslöt sig att resonera som kvinnor. Varsågod ett Ex !

    Fritjoff är en riktig Karlakarl. Han har en  flickvän från Nordkorea. Hon heter Kim ( som alla andra i hemlandet ) Kim gillar pengar, svenska män och kamoflage -bh i landets kulörer. Mest av allt gillar Kim att alltid vara ledig och ha pengar. Massor av pengar. Tyvärr är Kim en player. Hon har lyckats få uppehållstillsstånd i Sverige. Frittjof ser en poteniell möjlighet att avla fram sitt kärleksbarn. En halv- Kim. (Kim Junior )Denna oavsett kön ska få namnet Kim efter sin moder och landsfadern. 

    Nu kommer problemet. Kim är gravid, dock på Amöbastadiet. Kim protesterar men Frittjoff vet att HAN är Gravid. Han väntar på sin blivande Kim Junior. Kim gör abort och drar, så det bidde inge relation av och Kim tar första tågbiljett och reser till Agneryd. Allt som finns kvar är god dokumentation. Frittjoff blir ensam kvar. Ska han behålla Kim ( deras gemensamma barn som Frittjoff NU har med Kim ) eller inte??

    En hel vecka går innan han slår slag i saken. Frittjoff konstaterar kallsinnigt att det inte finns något som heter fullt ansvar för sina barn. Endast delat ansvar. De är minsan 2 om denna Graviditet. Frittjoff skaffar sig en surrougatmamma som kan bära lille Kim Junior. Han ger henne den säd som är identisk lika med hans DNA. Snart sitter Frittjoff hemma i soffan med sin nykomling. Ensamstående Far till sitt barn men förlossningen gick bra. Han går även på soc bidrag men INGETska få förstöra hans babylycka. Det finns bara en sak kvar som återstår; Kim som stack iväg från deras Graviditet och lämnde Frittjoff med gasig mage.

    Efter åratal av hälsosam invandring har Sverige sin alldeles egna shariadomstol med främst Afghanska nämndemän och lagen på sin sida. Han måste söka upp modern till barnet. (Kim i Angered) och få henne att betala. Kim kan endast några ord på engelska och i ett brev står där att hon måste betala "Child Support"

    Gör Frittjof rätt här som kräver underhåll av modern eller Han själv ett större ansvar ? De är trots allt 2 som blev gravida men hon valde att backa ut. Han valde att gå vidare med sin graviditet.

  • Svar på tråden Gravida Män !!
  • Meriall

    Den säd som är identiskt lik hans Dna. Säd/spermier är inte identiskt lik faderns dna utan bara hälften av dnat. Resten kommer ju från ägget. Varifrån kom det i detta fall?

  • Herrman Hedning

    Vad spelar hans DNA för roll ? De var väl två om graviditeten? Hur kunde hon göra abort om det inte båda tillverkat ungen?

  • Meriall

    Nej de var inte 2 om det ju. Jämför med om en kvinna åker till Danmark och inseminerar sig. Då behöver inte hennes kille ha något att göra med barnet.

    Eller syftar du på att de bestämde sig för en graviditet och även om tjejen dödar fostret så lever den graviditeten kvar som idé hos honom och så förverkligar han den bara?

  • Herrman Hedning

    Exakt Meriall. Du är den smartaste på hela forumet. Din begåvning skiner över alla. Den som inseminerat sig har avskrivit sig faderskap i pappershandling och rak kommunikstion. Fråga? Kan en adoptivpappa känna äkta känslor mot ett barn denne spenderat sitt liv med

    ? Vi får hoppas det. Min ide om dig som underbar är helt verklig men inte ännu klarifierad. En ide...

Svar på tråden Gravida Män !!