Bregott är bättre en Becel för hjärta och kärl!
Becel lanserar sig som en bra produkt för den som vill ta han om hjärta och kärl.
Men läs det här!
pagina.se/filer/becel.pdf
Becel lanserar sig som en bra produkt för den som vill ta han om hjärta och kärl.
Men läs det här!
pagina.se/filer/becel.pdf
Kan man inte äta smör eller bregott är det bäst att inte ta någonting alls. Becel är rena giftet.
Vad sägs om det här:
Den vegetabiliska oljan utvinns ur frön, i vissa fall med hjälp av extraktionsbensin.
Man behandlar oljan med fosforsyra och lut.
Man bleker oljan för att få bort den naturliga färgen.
All naturlig smak och lukt tvättas ur oljan.
Om fettet härdas - så att den flytande oljan blir fast - används nickel.
Om fettet istället "omestras" för att bli fast, slås fettmolekylerna sönder och sätts ihop på ett slumpmässigt och inte alls naturligt sätt.
Om det behövs delas fettet upp i olika smältpunkter med hjälp av lösningsmedel.
Sedan är det bara att färga och smaksätta margarinet så att det blir så likt smör som möjligt.
mumsigt gott! eller hur?
http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article359640.ab
Artikel från jan-06.. Referenser från -00, -04 och -05...
Knuffar upp den här!
Fast....det är väl ändå så att Becel aktivt sänker kolestorolet - vilket Bregott inte gör. Så för den med farligt höga kolestorolvärden så kan det ändå vara ett bättre alternativ. Så resonerar åtminstone större delen av läkarkåren.
Själv skulle jag dock aldrig äta sådana onaturliga produkter - tar hellre lite mindre av Bregott som dessutom är gott!