• Pappa Erlandsson

    Pappa- och barnträffar i Stockholm: Tid och plats

    Den första av vad som förhoppningsvis blir många pappor/barn/lekträffar har genomförts. Den var som väntat en succé varför denna tråd skapas som en grund för ytterligare träffar.

    Vi var på Andy´s lekland i Sickla och jag kan varmt rekommendera det för alla mellan 6 mån och skolålder. Olika avdelningar för olika ålder, men allt öppet för alla.

    Kommunikationen om kommande träffar kan ske via mail men alla träffar kan också publiceras här för att ge möjlighet för nytillkommna att hitta rätt.

    Så, jag välkomnar alltså er alla att använda denna tråd för publicering av planerade träffar och rekomendationer om aktiviteter eller bra ställen att ses.

    Kör hårt!

  • Svar på tråden Pappa- och barnträffar i Stockholm: Tid och plats
  • danneankan

    jag har varit där en gång och min son på 3 år tyckte att de var jättekul även jag. ända negativa var fiket som var där j-vligt dyrt men det var det värt för att sonen hade så kul så dit ska jag igen.
    Danne

  • farzan

    Skansens huvudentré måndag 14/4:klockan 10:00.

    Jag tänkte tillsammans med ettårig dotter barnvagnscrusa på Skansen mellan 10:00-12:00 på måndag den 14 april för att framförallt spana in de nya nallarna. Någon/några som hakar på? Klockan 10:00 vid Skansens huvudentré. Känns lättast igen på svart Urbanvagn med reflexband på sidan, 190cm lång pappa som troligen försöker underhålla sin gurglande dotter i grön overall och röd mössa.

  • farzan

    Barnvagnscrusing på Skansen genomförd i strålande sol tillsammans med Andreas A. Tyvärr vägrade smånallarna visa sig. Största sevärdigheten för småttingarna var förrutom varandra killingarna på lillskansen och storbjörnarna som visade starka vårkänslor.

  • Pappa Erlandsson

    Låter härligt! Synd på nallarna men det betyder ju bara att vi måste dit igen snart.

    Själv noterar jag att det nu är 10 arbetdagar kvar tills jag går på pappaledighet i 6 månader. Kan erkänna att jag inte är största initiativtagaren på jobbet just nu..

  • farzan

    Vasaparkens lekplats tisdagen 22/4 klockan 11:00

    Med hopp om att våren är här för att stanna så satsar jag och AndreasA på utomhuslek på lekplatsen i Vasaparken. Småskruttarna pallar väl en timme max, innan vi intar lunch på nåt hak i närheten.

    Häng med!

  • farzan
    farzan skrev 2008-04-15 22:59:45 följande:
    Vasaparkens lekplats tisdagen 22/4 klockan 11:00Med hopp om att våren är här för att stanna så satsar jag och AndreasA på utomhuslek på lekplatsen i Vasaparken. Småskruttarna pallar väl en timme max, innan vi intar lunch på nåt hak i närheten.Häng med!
    Fyra pappor anmälda per måndag 20:00:
    Farzan med ettårig dotter
    Keybone med ettårig dotter
    AndreasA med ettårig son
    Spetting med ettårig dotter

    Vi ses imorgon!
  • farzan

    Fjärlishuset inställt i sista sekunden. Ny tid kommer.

  • Pappa Erlandsson

    Nästa aktivitet:

    Parkleken i Rålambshovsparken. Tisdagen den 13/5 kl 10.00 blir det lek i sandlåda, gungning i gungorna, hoppning på hopporna och allt vad det innebär.

    Jag föreslår att vi tar picknick i gräset efteråt. Tips om parkering mottages gärna, men jag föreslår Rålambsvägen utanför DN-huset ungefär.

Svar på tråden Pappa- och barnträffar i Stockholm: Tid och plats