vitt mjöl?
Vad ska man undvika om man inte ska äta så mkt vitt mjöl?
Vad ska man undvika om man inte ska äta så mkt vitt mjöl?
bröd, pasta
bara det?
Bullar, en del kakor... ;)
är det ingen som ha riktig koll på detta?
Bullar,kakor,vissa såser,bröd,pasta.
Är det så svårt?
Allt som är vitt i princip... Bröd, pasta, ris, de flesta såser, bakverk, allt som kan tänkas innehålla mjöl helt enkelt?
Oj, inte ris, det är inte mjöl... sorry... tänkte på annat när jag skrev...
Ris innehåller ju rismjöl...sedan finns ju majsmjöl.
Av vilken anledning är det du inte vill äta det vita mjölet?
Är det kolhydraterna du är ute efter?
Eller är det GI tänkande eller är det allergi?
I fullkornspasta e de durumvete och vetemjöl
Nä ska du undvika vetemjöl till 100% så kan du inte de.
Och då äter man vad????
Finns ju hur mycket som helst man kan äta. Men av vilken anledning kan du inte äta vitt mjöl? E du gluten intolerant lr?
Men va gnälligt de vart då, försöker ju bara hjälpa