Frysta panerade bläckfiskringar...
Ja det har vi köpt. Eftersom vi ääälskar bläckfiskringar
Problemet är att vi inte har en aning om hur man ska "värma" dem...står inget på påsen heller.
Någon som vet? Ugn?
Ja det har vi köpt. Eftersom vi ääälskar bläckfiskringar
Problemet är att vi inte har en aning om hur man ska "värma" dem...står inget på påsen heller.
Någon som vet? Ugn?
man kan värma dem i ugnen eller i stekpanna...men ugnen är nog bäst!
Kanske med lite olja i botten på ugnspannan..?!
Brukar synas när det är klart!
Tack:)! ca 225 eller?
jag brukar steka mina med ganska mycket olja så att det friterar lite
det eller 200...tror det är vilket som...men jag brukar ha på 225 när jag har ngt panerat i ugnen, tror jag...var ett tag sedan!
Hoppas det smakar!
Tack Det blir till lunch imorgon med pommes, en sallad och aioli...längtar!
Friterade såklart! Stek i mycket olja tills de fått fin färg.
Gryyyymt gott blev det
Körde i stekpannan med olivolja och en av mannens kollegor åt det för första gången och gillade det.
Tack igen!