• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • BaPumba

    Wonders: Du har helt rätt i att de flesta är "klara" i den andra tråden, och de som inte är klara är på slutspurten. Det är knappt någon aktivitet i den tråden tyvärr. Fast jag tror många håller sig uppdaterade och läser ändå så det går ju ändå att komma med frågor, funderingar, tankar osv. Men jag hoppas det blir en plusboom här så att fler kan komma över!

  • wonders

    Så var det den hette. Lägger till den bland mina favoriter så jag inte glömmer bort.
    Tack alla för lyckönskningar. Jag hoppas verkligen som BaPumba säger att det blir en plusboom nu så att det kan bli liv i den andra tråden igen också

  • By Starlight

    Kikar in och skickar ett MEGAgrattis till Wonders från en i "systertråden" i v 34! Underbart! Det är lite aktivitet till och från där. Jag önskar det var mer aktivitet i den andra :) Jag hänger i andra "vänta barn trådar" och känner ibland att jag inte har så mkt gemensamt med dem som plussat på första försöket eller bara råkade bli gravida. Men det var värre i början av graviditeten tycker jag. Nu är de mer ok när man mest jämnför gravidkrämpor.
    Såg att ni diskuterade det föresten. Någon var trött på att någon gravid bara beklagade sig eller liknande. Jag tror det är ganska lätt att hamna där trots att man fått kämpa för plusset. Det är inte att man inte är lycklig och glad på något vis. Det är bara så att hormoner och gravidkrämporna tar överhanden liksom. Jag har haft en monstergraviditet och beklagat mig ganska mkt och varit sjukskriven. Men aldrig har jag velat ha den ogjord. Vill ha mitt barn :) Och skulle göra om allting trots alla tårar och smärtor.
    Kram på er och all lycka till.
    (nös just..det kanske var bra..nyste lite gravidbaciller över er kanske. Hoppas hoppas)
    :)


    Älskade Ellen född 16 nov 2009
  • JZ79

    Wonders, har Du tagit ett nytt
    Hcg prov? Har för mig Riga vill ha två för att se ökningen? Hoppas att du å mannen har det riktigt bra och njuter

  • wonders

    Jz jag har tagit ett nytt som var 3570 så går som det ska. Nu ska jag bara vänta på vul.. men det är inte lika jobbigt som att ruva. Men det ska bli kul att se om det är en eller två.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus