1 Följare 0 Följer

Birmafröken

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2021-03-30 Birmafröken svarade i tråden: Stoppa avelsplanen för Svensk bondkatt!: Du verkar inte ha en aning om vad det här handlar om...

Tror du att det är för raskatters (!) skull över 70 katthem och katthjälpsnätverk engagerat sig i den här namninsamlingen och både Djurskyddet Sverige,.
2018-04-01 Birmafröken svarade i tråden: 4-5 timmar i bil?: Ta aldrig ut katten ur bilen, vad du än gör och vad som än händer! Ta med ombyte för liggunderlag och byt det om nödvändigt (om katten kissar eller bajsar), men försök som sagt aldrig rasta katten utomhus!.
2018-03-10 Birmafröken svarade i tråden: KATTJÄVEL!:
Hur kommer det sig att du skaffade katten? Är uppriktigt nyfiken på svaret för du verkar uppseendeväckande aggressiv och rent av hatisk i ditt förhållningssätt till honom.

2018-03-09 Birmafröken svarade i tråden: Olydig katt: Väljer du att dela bostad med ett självständigt djur som har medfödda instinkter, behov och beteenden är det DU som behöver anpassa dig och miljön efter katten! En katt är aldrig olydig! Den gör bara sånt.
2018-02-14 Birmafröken svarade i tråden: Pälsskötsel semilånghår: Jag kammar när det verkar behövas, t.ex. när de fäller extra mycket, men oftast bara för att de tycker så mycket om det.

Vänj dina katter vid kamning nu när de är unga (och det inte behövs), så.
2018-02-14 Birmafröken svarade i tråden: Pälsskötsel semilånghår: Kardor rekommenderar jag inte eftersom de bara sliter på pälsen och inte gör mycket nytta i övrigt heller. En stålkam med långa piggar så att den går igenom pälsen ordentligt (som Mirakelkammen) är bäst.
2018-02-14 Birmafröken svarade i tråden: Pälsskötsel semilånghår: Vill man ha lättskött päls ska man inte köpa långhåriga huskatter.

Min kattgrupp består av två Norska skogkatter, en Ragdoll och en Helig Birma och de har helt olika pälsar men alla är lättskötta.
2018-02-01 Birmafröken svarade i tråden: Katten äter mindre, bajsar inte och känns smalare, behöver råd!: Det spelar ingen roll om katten väger mycket eller lite, viktnedgång som per vecka är mer än 2% av startvikten är skadligt för katten. Din katt har gått ner 11%, så frågan är då på hur.
2018-02-01 Birmafröken svarade i tråden: Katten äter mindre, bajsar inte och känns smalare, behöver råd!: Att han inte bajsar normalt ofta kan bero på att han inte äter normalt mycket. Hur lite äter han egentligen?

En viktnedgång på 0,5 kg låter alarmerande! Vad väger katten och hur snabbt har han minskat 0,5kg i.
2018-01-29 Birmafröken svarade i tråden: Första gångs-matte, sjuk katt?:
Det är pormask-prickar, alltså inget farligt. Är hon inte redan kastrerad så gör det! Id-märk samtidigt och glöm inte att ägarregistrera id-märkningen i Sveraks och/eller i SKKs kattägarreister!

Följare 0 gemensamma

Innehåll