0 Följare 0 Följer

Darimna

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2017-12-19 Darimna svarade i tråden: Singel, 30+ tjej och alldeles för kräsen: Hitta något annat sätt att leta på. Att gå på dejter via tinder, dejtingsajter och speed-dejting är ju rätt stressigt och en jobbig, pressad situation.

Sök dig istället till saker du är intresserad.
2017-12-11 Darimna svarade i tråden: När man aldrig varit ett par utan barn: Haha, nej då är det absolut inga problem. Ett barn är rena semestern jämfört med två 

Med första barnet var jag ensamstående, men hade ändå inga problem med att fortsätta mitt liv som vanligt,.
2017-12-08 Darimna svarade i tråden: När man aldrig varit ett par utan barn: Ja.. det tycker nog jag med egentligen..Men min man är 29år och har aldrig haft en flickvän förut. Han kanske hade föreställt sig att man kommer dit efter 10-15år från man första gången börjar dejta.
2017-12-08 Darimna svarade i tråden: När man aldrig varit ett par utan barn: Nej, det är absolut inte svårt att få barnvakt tack och lov. Alla våra 4 föräldrar ställer gärna upp när de kan

Men att hålla sig vaken efter kl 21 är förbannat svårt när man.
2017-12-07 Darimna svarade i tråden: När man aldrig varit ett par utan barn: Vi är ganska unga för att ha två barn, under 30, så de flesta av våra jämnåriga vänner har inte börjat fundera på barn än och de flesta av våra barns kompisars föräldrar är.
2017-12-07 Darimna svarade i tråden: Är jag helt bortskämd?: Tur att dina föräldrar kan i alla fall då. På 5 timmar så hinner de ju förmodligen innan det värsta börjar i alla fall. Så kan din man vara med på slutet och på natten efter om ni blir kvar.
2017-12-07 Darimna svarade i tråden: Är jag helt bortskämd?: Jag tycker absolut inte det är bortskämt att förvänta sig att ens föräldrar ställer upp och barnvaktar under förlossningen. Jag tycker det ingår i att skaffa barn att man hjälper till med barnbarnen också.
2017-12-07 Darimna skapade en ny tråd: När man aldrig varit ett par utan barn: Fler som blivit tillsammans med någon som har barn eller själva haft barn innan? Det är lite speciellt om man jämför med andra par i ens vänskapskrets som kanske var tillsammans 3, 5, 10 år innan de fick barn!.
2017-11-20 Darimna svarade i tråden: Det här med män och presenter... Är det bara mina partners som köpt så fantasilösa presenter åt mig?: Du har rätt, jag hade några kassa argument där.

Självklart delar vi på alla pengar. 

Jag menar bara att jag skulle ha förståelse för om den som tjänar minst eller inget drar sig för att använda.
2017-11-20 Darimna svarade i tråden: Att inte unna sig nubben för att barn är med?: Exakt!Så himla läskigt med alla som räknar alla alkoholkonsumtion som alkoholmissbruk.

Sunt förnuft och respekt för barnens behov är en självklarhet här i alla fall. Och det betyder inte att någon måste.

Innehåll