0 Följare 0 Följer

Ekdahl

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-02-02 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Du gör egna tolkningar baserat på dina fördomar.

Vi pratar inte om vad du eller random feminist tycker, utan vilka förslag den feministiska rörelsen lägger fram och vad det får för konsekvenser.
2021-02-02 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?:
Jag pratar inte om vad ranom feministersom du tycker, utan vilka förslag den feministiska rörelsen lägger fram och vad det får för konsekvenser.

2021-02-02 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Det är feministerna som jobbat fram formuleringen. Deras formuleringar är i regel inte könsneutrala utan det är "mäns våld mot kvinnor och inte "våld i nära relationer" osv.

Feministerna har en extremt ålderdomlig.
2021-02-01 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Ur socialtjänstlagen

"11 § Till socialnämndens uppgifter hör att verka för att den som utsatts för brott och dennes närstående får stöd och hjälp.

Socialnämnden ska särskilt beakta.
2021-02-01 Ekdahl svarade i tråden: Hur snabbt springer ni en kilometer??:
Springer du bara en kilometer ska du klara det på under 5 minuter om du är under 30.

6 min /km är en bra gräns för längre distanser.

2021-02-01 Ekdahl svarade i tråden: min fru var otrogen. hittade på sin messenger konto:
Du har två bra tänkbara två alternativ.

1) Gör slut

2) Inse att det är ditt fel, förlåt henne, man up och bli ledaren i er relation.

2021-02-01 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Du har väldigt dålig koll. Finns knappt några skyldigheter för kvinnor i feminismens namn. Det finns alltid något allt skylla på.

Alla dessa resurser kvinnor får för att klara sig bättre utan att för.
2021-01-31 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Men jämställdhetsmyndigheten själva kommer undan med det och det är det som är problemet.

Vilken är deras plan för att få in fler män? Med tanke på hur jämställdhetsmyndigheten uttalat sig.
2021-01-31 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Eftersom du inte kan styra könsrollerna på det sättet så blir det samma sak som att inte göra någonting. Du tror väl inte att Chalmers eller KTH skulle komma undan med 90 procent män i styrelsen och stor majoritet.
2021-01-31 Ekdahl svarade i tråden: Vad är din åsikt om manliga feminister?: Fast återigen skyller du på orsaker istället för att fokusera på den egna verksamheten.

Lek med tanken att de tekniska universiten hade åberopat könsroller som orsak till att kvinnor inte söker sig dit i större.

Innehåll