Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-03-06 emelisvedberg svarade i tråden: uska på förlossning:
okej tack för svar! :) 
verkar jättespännande att få jobba på förlossningen som uska :) 
skall börja på en annan avdelning men målet blir nog förlossningen :) 2017-08-17 emelisvedberg svarade i tråden: obetald faktura sj men resa endå:
Okej .förfallodatumet har dessvärre varit och därför jag had route funderingar . Men tack för svar !

2015-07-31 emelisvedberg svarade i tråden: Gravid v.36 mycket Sd:
Okej jo det vet jag men mima sammandragningar etc är inte så pass smärtsamma att det blir olidligt så vågar inte ringa in till förlossningen om det är så :/

2015-07-31 emelisvedberg svarade i tråden: Gravid v.36 mycket Sd:


2015-07-31 emelisvedberg skapade en ny tråd: Gravid v.36 mycket Sd: Hej jag går in i vecka 36 (35+0) imorgon och minuter natten samt idag har jag haft mer sammandragningar än vanligt och oftare när jag tagit det lugnt,vissa mer smärtsamma än andra ..är mitt tredje barn och är nu osäker.
2015-03-27 emelisvedberg svarade i tråden: Arbetslös efter föräldraledighet!: Hej jag. Och sambon har kommit överens om Att han ska vara pappaledig så jag kan skriva in mig på af . Har ej haft nå jobb tidigare förutom praktik för tre år sedan då jag valde att plugga på komvux .
2015-02-23 emelisvedberg svarade i tråden: Den här "jag älskar dig inte" känslan: När jag träffade min nuvarande sambo sa det bara klick och det är tack vare att jag träffade han som jag kunde lämna mitt ex . Det låter inte så bra visserligen men det va han som fick mig att inse att jag är.

Innehåll