0 Följare 0 Följer

Fennyxx

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-08-10 Fennyxx svarade i tråden: De eller dem: Det är möjligt att jag besserwissrar lite väl snabbt, och jag håller med om att det finns många liknande exempel där både de och dem funkar fint.

Men jag tycker fortfarande att tex "Hon förstår vi som.
2018-08-10 Fennyxx svarade i tråden: De eller dem: Just i den här meningen störs du nog av att "dem som" låter lite konstigt, som om "dem" borde vara subjekt, men det är bättre med objektsform och du hör ju att "du måste förstå jag som.
2018-08-10 Fennyxx svarade i tråden: De eller dem:
Om du tycker de/dem är lurigt, byt ut mot tex jag/mig i huvudet så kommer du förstå. Ingen skriver fel på jag/mig eller vi/oss!

2018-08-09 Fennyxx svarade i tråden: Skambud eller realistisk?: Ok, och ber om ursäkt att jag la mig i, det är intressant att man tänker så olika :)

För att besvara frågan, fastigheten borde vara värd ungefär vad tomten är värd.
2018-08-09 Fennyxx svarade i tråden: Skambud eller realistisk?: Men.. du säger att din man är i branchen så ni vet väl bättre men för mig låter det som om ni behöver renovera för minst en miljon om det ska gå att bo i huset! Förutom röjning, tak, golv,.
2018-08-08 Fennyxx svarade i tråden: Fler här som är sambo med stora barn som bor hemma?: Men jag förstår inte hur du tänker? Varför tror du att det ska funka den här gången? Du vet ju att det kommer bli bråk, konflikter och kaos, varför utsätter du alla inkl dina egna barn för detta? Det.
2018-08-08 Fennyxx svarade i tråden: Måste pappan kunna lägga?/Ingen amning - LÅNGT!: Nja. Att en sjumånaders inte får precis som den vill hela tiden är inte barnmisshandel. Det är ingen här vad jag sett som förespråkar att bara lämna barnet ensamt skrikandes. Pappan kommer ju vara där och.
2018-08-08 Fennyxx svarade i tråden: Män som är ensamma - större problem hos män än kvinnor.: Men vad tycker ni nätsurande män egentligen att "samhället" borde göra åt era kontaktproblem? Tvinga kvinnor att tröstknulla män som inte hittar någon?

Skicka hem en arbetsterapeut till ensamma män som.
2018-08-08 Fennyxx svarade i tråden: Måste pappan kunna lägga?/Ingen amning - LÅNGT!:
Först och främst tycker jag du ska åka på resan. Det kan vara det som får pappas nattning att funka till sist, att tutt-alternativet inte finns där.

2018-08-07 Fennyxx svarade i tråden: Mamma är emot killen jag träffar..:
Mammor har ofta rätt.. Det kan vara svårt att se vissa saker när man är kär och kåt, men ta det försiktigt, var på din vakt och avänd ett bra preventivmedel.

Innehåll