0 Följare 0 Följer

Fröken Sol

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

41 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-05-13 Fröken Sol svarade i tråden: Fler som har bf i JUNI och vill leta tecken/följas åt tillsammans?: Kul med en junitråd! Jag har inte bf förrän den 27/6, så än så länge har jag inga förhoppningar om att det ska komma barn snart. Även om jag stundtals är rätt trött på att vara gravid.
2018-05-08 Fröken Sol svarade i tråden: Blödning vecka vecka 10 oro för missfall: Jag önskar också att jag hade vetat om att det är vanligt med blödningar. Jag blödde inget med mina två första barn, men i den här graviditeten har jag haft både större blödningar och stänk.
2018-05-08 Fröken Sol svarade i tråden: Hur länge tills du blev gravid med första barnet?: Första graviditeten, 23 år, hade oskyddat sex, fick en fantastisk dotter.

Andra graviditeten, 25 år, hade oskyddat sex, fick en fantastisk son.

Tredje graviditeten, 39 år, tog ut en kopparspiral som suttit inne i tio år.
2018-05-03 Fröken Sol svarade i tråden: 37 år och två barn innan på 13 & 15 ????: Både jag och mannen blir 40 i sommar. Jag har en snart 17-åring och en snart 15-åring sedan tidigare och nu väntar vi mitt tredje och mannens första barn till midsommar. Det är ju fantastiskt att få möjligheten.
2018-04-30 Fröken Sol svarade i tråden: Gravid trots blödning?:
Gör ett gravtest. Då får du veta. Spekulationer på ett forum är inte riktigt lika tillförlitliga.

Hoppas du får det svaret som du önskar.

2018-04-26 Fröken Sol svarade i tråden: Har mitt vatten gått?:
Kan vara vattnet. Kan vara kiss. Kan vara flytning. Kommer det mer? Färg? Lukt? Om det fortsätter rinna i bindan, ta med den till förlossningen för koll.

2018-04-21 Fröken Sol svarade i tråden: Ångest och oro för livsförändringar: Hej där!

Det låter ju normalt, men förstås väldigt jobbigt. Det är ju en stor omställning att vänta och få barn och jag känner igen känsligheten. Allt som händer omkring en kan få.
2018-04-21 Fröken Sol svarade i tråden: Bf juni 2018: För alla som har ont i kroppen och krånglar på nätterna kan jag verkligen rekommendera en gravidkudde. Jag fick nyligen låna en ?Maggan? av en kollega. Tänkte först när jag fick frågan om att låna.
2018-04-21 Fröken Sol svarade i tråden: Era första symptom på graviditet?: Innan BIM kändes det mest som PMS. Ökad känslighet, svullnad, irritation och oro. Precis runt BIM fick jag metallsmak i munnen, blev känslig för dofter och tyckte plötligt att kaffet luktade och smakade illa.
2018-04-16 Fröken Sol svarade i tråden: Forsar blod, gravid: Det kan ju vara något något som inte stämmer, men det kan också vara helt normalt. Jag fick en störtblödning i vecka nio som jag kollade upp. Allt såg normalt ut. Sedan fick jag två stora blödningar i.

Innehåll