0 Följare 0 Följer

JohannaSaGo

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2018-03-13 JohannaSaGo svarade i tråden: Behöver barnet kontinutet?: Tack för svaren.. då gör det ingen mer skada att lämna honom på dagis trots att jag är hemma :/ känner att fred-måndag är lång tid emellan oxå för honom men tyvärr är det endast.
2018-03-08 JohannaSaGo svarade i tråden: Gå upp till heltid eller inte??: Tack för svaret.. jag har också tänkt så dom du skrivit, pappan håller med också men håller ju också med om att det är skönt för mig med 80% att komma hem tidigare och umgås med sonen.
2018-02-28 JohannaSaGo svarade i tråden: Tips att tänka ang förskola!! Hjälp:
Nu valde vi iofs den privata. Men 3av lärarna har jobbat där i cirka 25år sen det öppnade. Så det ska inte behöva bytas en massa

2018-02-17 JohannaSaGo svarade i tråden: Tips att tänka ang förskola!! Hjälp: Mm sant.. har jämfört lite mes vänners förskolor där barnen går. Dom verkar ha ganska kreativa metoder att "allt"ligger framme. Även för dom minsta .. att barnen kan plocka fram en pensel och då låter.
2018-02-16 JohannaSaGo svarade i tråden: Tips att tänka ang förskola!! Hjälp: Tack för svaren.. det blir nog att vi tackar nej till den kommunala nu och inväntar förstahandsvalet i augusti. =) 
Men sen får jag en klump i magen och undrar om vi gör rätt val..

När vi var där idag igen.
2018-02-15 JohannaSaGo svarade i tråden: Tips att tänka ang förskola!! Hjälp: det där kändes bra att läsa.. som hemma. Den privata är lite som hemma =) Väldigt vanligt.. inte för mycket.. medans den kommunala var lite för mycket :P
Jag som bara tror att han ska tröttna snabbt på den privata.
2018-02-15 JohannaSaGo svarade i tråden: Tips att tänka ang förskola!! Hjälp: Tack så jättemycket för era svar! Det lutar starkt för att vara kvar på den privata. Och om ett nytt val kommer gällande förstahandsvalet i augusti gör vi återbesök när den tiden kommer och fattar.
2018-02-08 JohannaSaGo svarade i tråden: Vill inte vara ifrån sonen och jobba: Eftersom mannen dåligt nog blev arbetslös föe tillfället måste jag ändp jobba för att det ska gå runt ekonomiskt :/ men funderar på att studera nästa år.. om han får jobb förstås.
2018-02-08 JohannaSaGo svarade i tråden: Skulle inte ha flyttat, förhållandet lider: Gamla lägenheten kostade 5000kr månaden. Nya 7500. Vilket är normalt i våran stad.

Utgifterna är ca 15000kr/månaden

Om jag jobbar och mannen arberslös, har vi cirka 10 000kr över varje månad.
2018-02-07 JohannaSaGo svarade i tråden: Vill inte vara ifrån sonen och jobba:
:( finns ingen möjlighet ekonomiskt tyvärr att vara hemma på heltid för mig även fast jag önskade. Småbarnstiden får man aldrig tillbaks.. men vad ska man göra..

Innehåll