0 Följare 0 Följer

lillainna

Förälder & planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Igår 19:39 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Skönt att allt såg bra ut och att läkaren inte tyckte vikten var något att oroa sig för. Men vilken liten buse :)

Jag förstår din frustration, känner samma här är så nyfiken och vill mer än.
2019-12-02 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Åh vad kul att få se bebis igen och att ni kanske får höra vad könet är! :) oj, ja din yngsta var lite större, jag ligger nu högre på sfmåttwt än när jag väntade sonen så pratade.
2019-12-01 lillainna svarade i tråden: Korkade kärringen tog med dottern till mcdonalds: Håller helt med dig! Är respektlöst av din svärmor att gå emot vad ni sagt! Är ju era regler som gäller för era barn! Jag och min man har haft liknande bråk ang mina svärföräldrar som lägger.
2019-12-01 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Här är fogarna värre än någonsin.. Men är bara att härda dessa sista veckor.. Jag hoppas tiden går fort nu till jul så man får njuta av lite god julmat innan tiden sen får springa sin väg.
2019-11-29 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Ingen fara, jag är inte så pigg jag heller.. Slitit ut mig helt de senaste dagarna pluss att sonen varit klängif och ska bara vara i min famn.. Smärtsamt och sen har man sovit dåligt på det.
2019-11-19 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Jag vet, har så dåligt samvete när sonen gärna vill vara i famnen när man gör saker och jag inte klara av att ha honom i famnen hur länge som helst.. Så känner man sig hemsk faktiskt!

2019-11-19 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Jag förstår helt och hållet, min son är inte heller så förtjust i vagnen och ska hellre gå men då går han en bit och sen ska det bäras. Jag kan inte heller alls för ju redan ont och att sen.
2019-11-16 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?:
Det håller jag helt med om! Tiden får gärna springa fram nu, känns som att de veckor som är kvar kommer gå segt för att man längtar så :)

2019-11-16 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Låter inge kul alls, hoppas du får komma in i morgon och få svar så du vet och de kan ha mer koll på dig och bebis! Håller tummarna att du inte har det och bara har en dryg huvudvärk som har med att du håller.
2019-11-15 lillainna svarade i tråden: Ni som kräks i tidig graviditet:
Med första barnet i v 10 tror jag till v14 ungefär, med denna graviditet från v 6-7 till v 18, och har ännu problem med lite illamående ibland, är i v31.

Spydde lite när som under dagen.

Innehåll