0 Följare 0 Följer

lillainna

Förälder & planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-08-09 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Hej! Det var verkligen det, vi har, peppar peppar hållit oss friska. Hoppas att ni också varit det.

Okej, ja, jag ammade Linus helt tills han blev 6 mån då han inte heller visade nå intresse alls av mat, men efter de provade.
2020-05-14 lillainna svarade i tråden: När och hur fick ni veta om graviditeten?: Med första sonen försökte vi aktivt, så jag testade tror jag 1-2dagar innan bim och blev helt paff när de var 2 streck på stickan. Tillråga på allt hade vi besök så fick hålla minen och berätta.
2020-05-07 lillainna svarade i tråden: Min vän är sur för att vi är gravida samtidigt: Tror att enda sättet du kan få svar på är att fråga henne och berätta hur du känne roch upplever hennes beteende. Kan vara som några säger att hon ville ha all uppmärksamhet under sin graviditet.
2020-04-29 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Vad skönt att ni hållit er friska! :) visst är det underbart de där leendet när de upptäcker att man tittar på dom... :)

Åh stackars dig, maken har också problem med pollen men det har inte börjat.
2020-04-14 lillainna svarade i tråden: Missfall eller vad tror ni?: I alla mina graviditeter har jag blött allt mellan ljusrosa/klarrött till brunt.. Väldigt lite dock, så pass att de just blivit nå på pappret.. Har två pojkar och ett missfall i bagaget.
2020-04-13 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Här skrattar vi och jollrar samt dregglar i mängder :) han växer verkligen massor.. Känns som att tiden springer iväg.. Jag tyckte han föddes igår och inte 3 månader sen typ :) vi kör redan storlek 68 och.
2020-03-19 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Skönt att ni klarat er, vi blev friska snabbt turligt nog.. Jag är inte speciellt orolig för mig själv, maken eller barnen då vi inte ingår i nån riskgrupp och håller god handhygien.
2020-03-14 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Åh hur har det gått?! :)

Ja visst gör dom det, tiden bara springer iväg.

Jodå, lite avundsjuka ser man men turligt nog så riktar storebror den mot mig och maken och inte mot Linus, så han är mydig och.
2020-03-04 lillainna svarade i tråden: Gravid eller spökar det bara?: Vilket fint namn! :)

Nä är ju inte helt lätt att få in en rutin men det går tillslut, här har vi kört på storlek 62 i 2 veckor.. Linus är lååång :D

Ja, känner igen de där med.
2020-02-27 lillainna svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:
Ser heller inga bilder :(

Innehåll