0 Följare 0 Följer

maaammaaa

Flerbarnsförälder

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 25 Nov 14:10 maaammaaa svarade i tråden: Att leva med en missbrukare: Var tacksam så länge du lever. Det kan ju bli bättre, ta reda på varför han ljuger. Är det för att han börjat med något drogrelaterat. Du är väldigt lojal, fråga dig själv varför?.
Äldre 25 Nov 12:56 maaammaaa svarade i tråden: C eller D ponny?:
D ponny, du växer säkert fort ut C ponnyn. Jag red även stora hästar då jag var 150 cm. De kan du ju tävla med längre. Försök fråga något tävlingsproffs som sett dig rida.

Äldre 25 Nov 12:34 maaammaaa svarade i tråden: Svara JA eller NEJ:
Nej

Fryser du ofta?

Äldre 23 Nov 21:24 maaammaaa svarade i tråden: Svara JA eller NEJ:
Nej höst

Har du gjort mat med svartrot som ingrediens någon gång?

Äldre 23 Nov 14:30 maaammaaa svarade i tråden: Vilken person kopplar du till namnet... :
Min farbror

Benny

Äldre 21 Nov 13:34 maaammaaa svarade i tråden: Ta bort hårfärg: Vad vill du ha för färg? Blond? Brunt blir alltid brunt. Du kan försöka bleka en slinga bak i nacken och blir den helt fel kan du klippa bort den. Blekning som är ganska askblond kan minska rödtoner fast snyggt blir det.
Äldre 20 Nov 21:08 maaammaaa svarade i tråden: Är det verkligen modernt att färga håret grått ??:
Lila och grå slingor i vitt hår vore häftigt.

Äldre 20 Nov 20:27 maaammaaa svarade i tråden: Är det verkligen modernt att färga håret grått ??: Jag har färgat med Love Apple toning första gången blev det klarrödare då var jag rödblond andra gången jag tonade blev det mer brunrött. Vi har rött i släkten och rödhåriga har ofta rödare.
Äldre 20 Nov 15:42 maaammaaa svarade i tråden: Är det verkligen modernt att färga håret grått ??: Äh, olika rödtoner är modernt och slingor av blondtoner eller att blondera hela håret. Blondt på en vithårig kan man väl åstadkomma med en blondbeige hårmask som inte innehåller vägeperoxid.
Äldre 20 Nov 11:53 maaammaaa svarade i tråden: Vilken person kopplar du till namnet... :
Dahlberg

Abdullah