Aktivitetsflöde Sida 1 av 67

Igår 17:55 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning:
Vad menar du? Var det bara spekulation från din sida att politiker har tjänat pengar på att smuggla militär utrustning?

Igår 17:51 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?:
Högerextrema och konservativa muslimska grupperingar står för en stor del av antisemitismen.

Igår 10:51 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning:
Jag orkar inte kolla hela programmet. Var (vilken minut) i programmet påstår uppdrag granskning att politiker har tjänat pengar på att smuggla militär utrustning? Från vilket land kommer dessa politiker?

Igår 10:35 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning:
Kan du utveckla påståendet att politiker har tjänat pengar på att smuggla miltär utrustning? Vad bygger du det påståendet på?

Igår 10:31 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning: Varför är det så viktigt att ännu en gång utreda om det fanns militär utrustning på Estonia och vad är det som säger att fler kommer att tro på nya utredningar?

Om det ska göras nya utredningar.
Igår 07:52 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning: Dokumentärfilmsteamet hittade fler hål i skrovet på Estonia än det hål som togs med i dokumentären och man kan spekulera om varför. Troligen insåg dokumentärfilmsteamet att fler hål skulle styrka.
Igår 07:41 KillBill svarade i tråden: Det är inte klokt - Damberg backar om utredning: Mikael Damberg säger nej till att undersöka om det fanns hemlig militär utrustning ombord på Estonia när färjan förliste. Skälet är att just detta är utrett en gång tidigare av Johan Hirschfeldt.
Igår 07:18 KillBill svarade i tråden: Trump åstadkommer fred i Mellanöstern: "Israel är sedan flera år diskret men aktiv medlem av det anti-iranska arabiska blocket. Med de flesta av dessa arabstater har Israel länge haft kontakter""Netanyahu, som just nu bävar för att Trump skall lämna scenen,.
Igår 06:57 KillBill svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?:
Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA)

I förrgår 16:31 KillBill svarade i tråden: Trump åstadkommer fred i Mellanöstern:
Ingen kommentar kring ditt konstiga påstående gällande den svarta befolkningen i USA och Trump?

Innehåll